Kuva: AOP

Brooklyn Nine-Nine -tähden esikoislapsi on syntynyt - "En muista koskaan olleeni näin hämmentynyt"

23.08.2021 09:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Näyttelijän esikoinen sai ihastuttavan nimen.

Parhaiten roolistaan konstaapeli Rosa Diazina poliisikomedia Brooklyn Nine-Ninessa tunnettu näyttelijä Stephanie Beatriz, 40, on saanut esikoisensa yhdessä miehensä, näyttelijä Brad Hossin, 39, kanssa. 

Beatriz tiedotti lapsen syntymästä Instagram-tilillään julkaisemalla kuvan, jossa vilahtavat tulokkaan jalat ja kirjoittamalla otoksen oheen kuvatekstin, jossa kuvailee tuntemuksiaan. 

"Hänen nimensä on Rosaline. Olen hyvin, hyvin hämmästyksissäni koko lapsen saamisen kokemuksesta. Se on uskomatonta, vaikeaa kuin mikä, kaunista ja tunteellista. En muista koskaan olleeni näin hämmentynyt ja näin ylitsevuotavan täynnä kiitollisuutta."

Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

Beatriz on aiemmin haastatteluissaan kuvaillut, että ei koskaan ajatellut hankkivansa lapsia ennen kuin tapasi nykyisen miehensä.

- En ajatellut sitoutuneen parisuhteen oikein olevan minua varten. En pystynyt varsinaisesti kuvittelemaan lapsia. En ollut sulkenut sitä pois, mutta ennemminkin en oikein nähnyt, miten vauva olisi sopinut elämään, jota rakensin, Beatriz on kuvaillut tilannettaan.

Pariskunta meni naimisiin vuonna 2018. Beatrizin julkaiseman yhteiskuvan parista voit katsoa alta tai täältä.

Lue myös: Komediasarja nousi Bridgertonin ohi Netflixin katsotuimmaksi - oletko nähnyt?

Lue myös: Greyn anatomia -tähti paljasti odottavansa ensimmäistä lastaan - pari tapasi sairaalasarjan kuvauksissa

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat