Kuva: AOP / AOP

Britney Spearsin ongelmat vakavampia kuin julkisuudessa tiedetään? Isä puolustautuu tiukasti

24.08.2021 17:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Jamie Spearsin mukaan hänen tyttärellään on riippuvuus- ja mielenterveysongelmia, joiden hoito on vaatinut holhousjärjestelyn.

Britney Spearsin, 39, isä Jamie Spears, 69, on kertonut uusissa oikeuden dokumenteissa, että hänen tyttärensä ongelmat riippuvuuden ja mielenterveyden kanssa ovat vakavampia kuin yleisesti tiedetään. Jamie Spearsin väitteistä kirjoittaa muun muassa Daily Mail. Jamie Spears on ollut yhtenä laulajatähden holhoajana lähes koko 13 vuoden järjestelyn ajan, mutta hän on juuri luvannut astua syrjään roolistaan. Britney Spears on jo pitkään ilmaissut halukkuutensa saada isänsä pois edunvalvojan asemasta.

Los Angelesin oikeuden papereissa Jamie Spearsin taholta todetaan, että Spearsin tapausta seuraavalla yleisöllä ei koskaan tule olemaan pääsyä kaikkeen tietoon eikä Jamie Spears näin ollen tule saamaan ansaitsemaansa kunnioitusta.

”Jos yleisö tietäisi kaikki faktat Britney Spearsin henkilökohtaisesta elämästä - ei ainoastaan hänen huippunsa, vaan myös hänen laskunsa, riippuvuus- ja mielenterveysongelmat ja kaikki holhoussuhteen haasteet - he ylistäisivät herra Spearsia työstä, jonka hän on tehnyt, eivätkä tuomitsisi häntä”, oikeuden papereissa lukee.

Jamie Spears on saanut Britney Spearsin faneilta ankaraa kritiikkiä toimistaan, ja kritiikki on vain voimistunut sen jälkeen, kun Spears on avautunut kokemuksistaan julkisesti oikeudessa kesän aikana. Spears on kertonut haluavansa isäänsä syytettävän holhousaseman väärinkäytöstä ja että tämän toimista aloitetaan tutkinta. Spears on kertonut oikeudessa pelkäävänsä isäänsä.

Britney Spears on syyttänyt holhoajiaan esimerkiksi siitä, että hänet on pakotettu syömään lääkitystä vasten tahtoaan ja hänen lääkityksekseen vaihdettiin litium yllättäen ja perustelematta. Spearsin isä on nyt todennut oikeudelle, että hän ei ole ollut vastuussa tyttärensä lääkitysasioista, vaan näistä on vastannut toinen holhoaja Jodi Montgomery. Spearsin isä väittää, että laulajan lääkintäasioihin ja hoitoon on mennyt monesti yli 10 000 dollaria (noin 8500 euroa) rahaa kuukaudessa.

Jamie Spears sanoo, että holhousjärjestelmä on pelastanut hänen tyttärensä elämän katastrofilta ja auttanut saamaan tämän uran takaisin raiteilleen. Britney Spears puolestaan on väittänyt, että hänet on pakotettu työskentelemään vasten tahtoaan ja että holhousjärjestelmä on ”tappanut hänen unelmansa”.

Lue myös: Britney Spearsin poikaystävä otti kantaa faneja huolestuttavaan kysymykseen - palaako tähti ikinä lavoille?

Lue myös: Britney Spears jakoi yläosattomia kuvia - kertoi myös, miksi halusi tehdä näin juuri nyt

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat