Kuva: AOP

Kim Kardashian mainosti ex-mies Kanye Westin albumia - sitten somessa bongattiin huvittava yksityiskohta

30.08.2021 19:15 - Iiro Myllymäki

Monet huvittuivat Kim Kardashianin tavasta markkinoida ex-aviomiehensä uutta albumia.

Kanye West, 44, julkaisi sunnuntaina uuden albuminsa Dondan, ja mies on ehtinyt jo herättää hämmennystä sanomalla, että levy julkaistiin ilman hänen lupaansa. Albumin julkaisun yhteydessä fanit ovat kiinnittäneet huomionsa myös Westin ex-vaimo Kim Kardashianin, 40, tapaan mainostaa levyä.

Kardashian jakoi Instagramin tarinoissaan kännykän ruudustaan kuvakaappauksia, joissa näkyi, että nainen kuuntelee Donda-albumin kappaleita. Tarkkasilmäiset seuraajat kuitenkin huomasivat kuitenkin erään mielenkiintoisen yksityiskohdan kuvissa. Kardashian oli nimittäin mykistänyt äänet kokonaan pois musiikkisoittimesta. Monet ovat jakaneet kuvia Kardashianin Instagram-tarinoista Twitterissä huvittuneeseen sävyyn.

”Ottakaa mallia Kim Kardashianista ja kuunnelkaa Dondaa mykistettynä”, kirjoittaa yksi.

”Apua, Kim Kardashian kuuntelee Dondaa ilman ääniä”, on toinen ihmetellyt.

”Tämä on paras asia tämän albumin julkaisussa”, on myös kommentoitu.

Kim Kardashian ilmeisesti tajusi mokansa, sillä hän poisti kyseiset tarinat ja korvasi ne sittemmin toisilla, joissa äänet olivat päällä.

Avioerosta huolimatta Kim Kardashian on ollut ex-miehensä tukena Donda-albumin pitkän julkistuskampanjan aikana. Nainen on osallistunut Westin albumin suurieleisiin kuuntelutilaisuuksiin, joista viimeisimmässä hänet nähtiin esiintymässä ex-miehensä rinnalla häämekossa. Kardashian osallistui kuuntelutilaisuuksiin ex-parin neljän yhteisen lapsen kanssa.

Lue myös: Kanye West väittää, että uusi albumi julkaistiin ilman hänen lupaansa

Lue myös: Kim Kardashian aikoo pitää ex-miehensä sukunimen - syy hyvin yksinkertainen

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat