Kuva: AOP / AOP

Britney Spearsin asianajajalta kovia väitteitä: Isä yrittää "kiristää" tähteä

01.09.2021 10:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Asianajajan mukaan Spearsin isä pyrkii vielä varmistamaan itselleen hurjan summan rahaa ennen astumistaan pois holhoustoimestaan.

Britney Spearsin, 39, asianajaja väittää, että tähden isä Jamie Spears, 69, yrittää saada vielä noin kaksi miljoonaa dollaria, eli noin 1,7 miljoonaa euroa, ennen astumistaan pois holhoajan roolista. Asiasta kertoo Associated Press. Spearsin isä on hoitanut laulajan holhousasioita lähes yhtäjaksoisesti siitä lähtien, kun Spears asetettiin järjestelyn alaisuuteen vuonna 2008. Spears ja hänen uusi asianajajansa Mathew Rosengart ovat määrätietoisesti pyrkineet saamaan Jamie Spearsin pois holhousvastuusta, ja Jamie Spears onkin lupautunut astumaan roolistaan syrjään.

Rosengart sanoo oikeuden dokumenteissa, että Jamie Spears haluaa vielä hoitaa holhoukseen liittyvän kirjanpidon ennen syrjään astumistaan. Rosengartin mukaan tässä yhteydessä Jamie Spears haluaa itselleen vielä sievoisen summan rahaa ja hänen mielestään kyse on kiristykseen rinnastettavasta toiminnasta.

- Britney Spears ei suostu kiristykseen. Herra Spears pyrkii häpeämättömästi vaihtamaan poisastumisensa kahden miljoonan dollarin maksuun sen lisäksi, että hän on jo vienyt kumppaneidensa kanssa miljoonia Britney Spearsin perikunnalta. Tämä ei tule onnistumaan, Rosengart sanoo asiakirjoissa.

Vuodesta 2019 lähtien Jamie Spears on ollut vastuussa ainoastaan tyttärensä omaisuuden hoidosta eikä enää naisen yksityiselämän asioista ja esimerkiksi terveydenhoidon päätöksistä.

Britney Spears on väittänyt oikeuden kuulemisissa, että hänen isänsä on väärinkäyttänyt holhousasemaansa. Hän on kertonut pelkäävänsä isäänsä. Jamie Spears on puolustautunut sanomalla, että on toiminut tyttärensä edun parhaaksi, ja hänen mukaansa poptähden henkilökohtaisen elämän ongelmat ovat syvempiä kuin julkisuudessa tiedetään.

Lue myös: Britney Spearsin poikaystävä otti kantaa faneja huolestuttavaan kysymykseen - palaako tähti ikinä lavoille?

Lue myös: Britney Spears jakoi yläosattomia kuvia - kertoi myös, miksi halusi tehdä näin juuri nyt

Lähde: Associated Press

Kilpailut

Uusimmat