Kuva: AOP

Keke Palmer jakoi kuvan Met-gaalassa tarjottavasta ruoasta, somessa kuohahti: "Kuin Fyre Festival"

14.09.2021 17:45 - Iiro Myllymäki

Palmerin kuva on saanut aikaan paljon kommentointia.

Näyttelijä ja laulaja Keke Palmer, 28, oli yksi maanantai-illan Met-gaalan vieraista. Palmer toimi muotitapahtumassa Voguen livestriimin vetäjänä.

Keke Palmer on jakanut myös pienen kulissien takaisen maistiaisen gaalasta. Nainen jakoi Instagramin tarinoissaan kuvan ruokalautasestaan, jonka antimet eivät välttämättä näyttäneet siltä, mitä hienostuneesta gaalasta olisi voinut odottaa.

”Tämän takia teille ei näytetä gaalan ruokaa”, Palmer kirjoittaa.

Palmer jakoi samaisen kuvan myös Twitterissä, kun häneltä pyydettiin kulissien takaisia paljastuksia gaalasta. Voit katsoa kuvan alta. Jos päivitys ei näy alla, näet sen myös täältä.

Ruokapäivitykseen on tullut monia huvittuneita kommentteja.

”Tämähän on kuin Fyre Festival”, kirjoittaa yksi viitaten epäonniseen musiikkifestivaaliin, josta levisi kuvia muun muassa epämääräisen näköisistä juustovoileivistä.

”Eli siellä on tarjolla puolikkaat keuhkot”, kirjoittaa toinen.

”Keke, sinun pitää mennä McDonald’siin tämän jälkeen!” kehottaa eräs.

”Ehkä köyhänä oleminen ei olekaan niin pahasta”, leukailee yksi kommentoija.

Keke Palmer (kuva: AOP)

Voguen kuvailemana Met-gaalan menu vaikuttaa kuitenkin houkuttelevammalta kuin Palmerin kuvassa. Julkaisu kertoo, että ruokalistan suunnittelu oli kymmenen newyorkilaisen kokin vastuulla ja ohjenuorana oli laatia kestävä ja kasvisruokavalioon sopiva menu. Illallisen pääruokana tarjoiltiin kermaista ohrattoa, eli ohrasta valmistettua risottoa, maissilla, pikkelöityä naurista ja paistettua maitake-sientä. Tämä ruoka näkyi mitä ilmeisimmin Keke Palmerinkin lautasella salaatin kera.

Keke Palmer tunnetaan muun muassa komedianäyttelijänä Nickelodeonin sarjoista. Hänet on nähty myös muun muassa Hustlers-elokuvassa Jennifer Lopezin rinnalla. 

Lue myös: Billie Eilish esitti tiukan ehdon Met-gaalamekon pitämiselle: "Olen innoissani, että minua kuultiin tässä"

Lue myös: Kim Kardashian saapui Met-gaalaan kasvot peittävässä "hupussa" - verrataan Harry Potter -hahmoon

Lähde: Vogue

Kilpailut

Uusimmat