Kuva: AOP

Daniel Craig murtui kyyneliin uutuusleffan kuvauksissa - "Mielipiteistäni on ollut paljon puhetta"

20.09.2021 18:15 - Roy Kokkonen

Näyttelijä Daniel Craig kertoo rakastaneensa jokaista sekuntia Bond-elokuvia tehdessään.

30. syyskuuta ensi-iltaan tuleva 007 No Time To Die jää Daniel Craigin, 53, viimeiseksi James Bond -elokuvaksi. Vuodesta 2006 roolissa nähty näyttelijä kertoo kokemuksistaan elokuvasarjan parissa uudessa Apple TV:n dokumentissa Being James Bond.

Dokumentissa nähdään hetki, kun viimeinen kohtaus No Time To Diesta on saatu purkkiin. Craig pitää päivän päätteeksi tunteellisen puheen, jonka aikana hän murtuu kyyneliin.

– Monet ihmiset täällä ovat työskennelleet kanssani kaikissa viidessä elokuvassa. Tiedän, että mielipiteistäni elokuvien suhteen on ollut paljon puhetta, Craig sanoo.

Craig oli alun perin päättänyt, että jättäisi roolin jo Spectre-elokuvan jälkeen. Hän on puhunut paljon roolin vaatimasta fyysisestä rääkistä ja julkisuuden haittapuolista. Puheessa hän kuitenkin kertoo, että elokuvasarjan tekeminen on ollut hänelle tärkeää.

– Mutta olen rakastanut joka ikistä sekuntia näistä elokuvista, erityisesti tästä viimeisestä. Joka aamu, kun olen noussut ylös, minulla on ollut mahdollisuus työskennellä kanssanne. Ja se on valtava kunnia.

Craig on puhetta pitäessään silminnähden liikuttunut ja pyyhkii kyyneleitä silmistään. Kuvausryhmä kuuntelee tarkasti ja puhkeaa aplodeihin puheen päätteeksi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Daniel Craig kärsi julkisuudesta James Bond -roolien myötä - "Lukitsin itseni sisään"

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat