Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Napapiirin sankarit saa jatkoa - päätähtenä debytoi Putouksesta tuttu näyttelijä

28.09.2021 14:00 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Elokuvan kuvaukset alkavat lokakuussa Suomen Lapissa.

Kulttiklassikoksi noussut Napapiirin sankarit -elokuva sarja saa jälleen jatkoa. Legendaarisista lentävistä lauseistaan tutun elokuvan neljännen osan kuvaukset alkavat lokakuussa Suomen Lapissa. 

Jatko-osan ohjaa Juha Wuolijoki. Mukana on myös muutamia uusia kasvoja vanhojen tuttujen lisäksi. Elokuvan pääosassa sankaridebytoi Heikki Ranta ja toisena uutena kasvona nähdään Mikko Töyssy. Edelleen mukana ovat sankarikonkarit Pamela TolaKari Ketonen ja Timo Lavikainen.

Tällä kertaa Napapiirillä juostaan perin vaikeasti löydettävän tofun perässä. Aikaa tofun hommaamiseen on vain vähän ja muutama muukin muuttuja tuo metsästykseen omat haasteensa, mutta mitäpä ei napapiiriläinen sankari tekisi rakkauden tähden.

– Olen todella innoissani, että pääsen pitkästä aikaa ohjaamaan komediaa, kertoo Napapiirin sankarit 4 -elokuvan ohjaaja Wuolijoki.

– Mahtavaa myös päästä työskentelemään Suomen lahjakkaimpien komedianäyttelijöiden kanssa. Leffan tarinakin naurattaa minua jo nyt päivittäin, joten kuvauksistamme tulee varmasti aivan hulvattomat!

Ensi-iltansa Napapiirin sankarit 4 saa syksyllä 2022.

Lue myös: Napapiirin sankarit 3 -elokuvan kuvauksissa dramatiikkaa: "Onko meillä evakuointisuunnitelmaa?"

Lähde: Epressi

Kilpailut

Uusimmat