Kuva: AOP

Välirikko! Little Mixistä eronnut Jesy Nelson ei enää puhu entisille bändikavereilleen

07.10.2021 12:15 - Roy Kokkonen

Jesy Nelson jätti tyttöbändin viime vuoden joulukuussa.

Jesy Nelson, 30, kertoo, että hän ei enää puhu entisille bändikavereilleen Jade Thirlwall, Perrie Edwards ja Leigh-Anne Pinnock. Nelson erosi Little Mix -yhtyeestä viime vuoden joulukuussa.

Hän kertoo, että puhevälit menivät samalla, kun hän jätti yhtyeen mielenterveyssyistä.

– Se on outoa, koska vuosien ajan olimme läheisiä kuin siskot. Olimme yhdessä joka tunti viikkojen ajan, jaoimme sängyt, nauroimme, itkimme, olimme yhdessä 24/7 ja sitten kaikki loppui, hän kertoo Glamourille.

Hän ei ole tavannut edes Edwardsin ja Pinnockin vastasyntyneitä lapsia. 

– Olen lähettänyt muutamia tekstiviestejä, mutta siinä se. En osaa selittää, tässä täytyy ikään kuin pitää välimatkaa, hän sanoo.

Nelson kuitenkin toivoo, että he voisivat nähdä jälleen pian. 

– Toivottavasti jossain kohtaa tulevaisuudessa voimme tavata jälleen. Rakastan heitä. He ovat siskojani niin monella eri tavalla, mutta tällä hetkellä me emme vain puhu.

Little Mix luotiin X Factor -ohjelmassa ja heistä tuli ensimmäinen yhtye, joka voitti ohjelman berittiversion. He kaikki hakivat mukaan soolona, mutta ohjelman tuotanto toi heidät yhteen. Little Mix on jatkanut ilman Nelsonia ja julkaisee uuden levyn 12. marraskuuta. Nelson puolestaan on julkaisemassa ensimmäistä sooloalbuminsa 8. lokakuuta.

 Lue myös: Little Mix -tähti avautuu syistä, miksi jätti supersuositun yhtyeen - "Minut leimattiin läskiksi"

Lue myös: Supersuosittu Little Mix -yhtye kutistuu kolmikoksi - lopettavalta jäseneltä rehellinen avautuminen

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat