Kuva: AOP

Lisa Rinna joutui vastaamaan Scott Disickiä koskevaan kysymykseen - vaivaantui heti

18.09.2021 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Rinna on ollut varsin avoin siitä, että ei ollut onnellinen, kun hänen tyttärensä seurusteli Scott Disickin kanssa.

Päivien viemää- ja Melrose Place -sarjoista tutun näyttelijän Lisa Rinnan, 58, tytär on malli Amelia Hamlin, 20, joka vastikään erosi tv-persoona Scott Disickistä, 38. Rinna ei ollut suhteen suurin fani ja on aikaisemmin kommentoinut asiaa pohtimalla, että miksi Hamlin ei mieluummin deittailisi vaikka Harry Stylesia.

Lisa Rinna oli ollut keskiviikkona Andy Cohenin haastateltavana ja joutunut vastaamaan epämieluisaan kysymykseen. Cohen nimittäin kysyi, mikä on ikävintä, mitä Rinna on sanonut Disickistä "selän takana".

- En rakastanut tuota kysymystä, Rinna vastasi vaivaantuneena ja jatkoi: - Tiedätkö, olen itse asiassa ollut aika kiltti Disickiä kohtaan, mutta olen saattanut ajatella asioita, jotka eivät ole niin iloisia.

- Voinko vielä hieman selventää: En ollut ilkeä ja yritin todella kovasti ymmärtää ja olla kärsivällinen. Jätän asian kuitenkin tähän.

Disickin ja Hamlinin erosta uutisoitiin sen jälkeen, kun Disick oli hämmästellyt eksänsä Kourtney Kardashianin ja tämän nykyisen miesystävän Travis Barkerin pusukuvaa. Voit lukea lisää täältä.

Scott Disick ja Amelia Hamlin. (kuva: AOP)

Lue myös: Lisa Rinna reagoi julkisesti Amelia Hamlinin ja Scott Disickin erouutiseen

Lue myös: Lisa Rinna avautui tyttärensä ja Scott Disickin suhteesta - 'Miksi se ei voisi olla Harry Styles?'

Lähde: E Online

Kilpailut

Uusimmat