Kuva: AOP

Squid Game -tähti O Yeong-Su, 77, paljastaa, kuinka sarja muutti hänen elämänsä

21.10.2021 13:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Miehen mukaan hän on saanut runsaasti erilaisia yhteydenottoja.

Yksi tämän hetken puhutuimmista sarjoista on korealainen Squid Game. Netflixissä julkaistu sarja nousi heti julkaisunsa jälkeen maailmanlaajuiseen suosioon ja rikkoi samalla Netflix-ennätyksiä. 

Tällä hetkellä sarja on Netflixin kaikkien aikojen katsotuin. Ensimmäisen 25 päivän aikana sarjan pariin hakeutuit yli 111 miljoonaa ihmistä ympäri maailman. Luku on hurja. Ennätystä piti aiemmin hallussaan hittisarja Bridgerton, joka keräsi ensimmäisen 28 päivän aikana 82 miljoonaa katselijaa. Tällä hetkellä sarja on Netflixin katselluin 94 maassa.

Suuresta suosiosta johtuen ei ole ihme, että myös sarjan tähtien elämä on muuttunut. Tuoreessa haastattelussa näyttelijä O Yeong-Su, 77, kertoi siitä, miten sarjan suursuosio on muuttanut hänen elämäänsä. 

Miehen mukaan hän on saanut runsaasti erilaisia yhteydenottoja. Häntä on pyydetty muun muassa erilaisiin mainoksiin, mutta monista tarjouksista hän kertoo kieltäytyneensä. 

- Tuntuu siltä, kuin vain leijuisin ilmassa. Se on saanut minut ajattelemaan, että on syytä rauhoittua ja jäsennellä ajatuksiani. Hiukan siis pidättelen itseäni juuri nyt, hän kertoo.

- Niin moni ihminen on ottanut minuun yhteyttä. Minulla on hankaluuksia käsitellä sitä puheluiden ja viestien määrää, koska minulla ei ole agenttia. Onneksi tyttäreni auttaa minua, hän jatkaa.

Miehen mukaan hänet myös tunnistetaan nykyään huomattavasti helpommin. 

- Nykyään, kun menen esimerkiksi kahvilaan, minun on oltava tietoinen siitä, miten toimin, sillä minut saatetaan tunnistaa. Se on saanut minut miettimään sitä, että julkisuus on toisinaan melko rankkaa.

Yeong-Su on veteraaninäyttelijä, joka aloitti uransa jo vuonna 1967. Nopeasti kasvavasta maineesta huolimatta mies ei tavoittele massiivista menestystä. 

- Minulla ei ole elämässäni mitään suuria tavoitteita. Olen saanut elämässäni jo niin paljon. Haluan muistaa tekemäni asiat. Tähän pätee ajatus siitä, että kun nuori ihminen menee vuorelle ja näkee siellä kukan, hän poimii sen. Kun ikää karttuu, kukan haluaa jättää paikalleen juuri sellaisena kuin se on. Sama pätee elämään. Vanhempana haluaa jättää asiat sellaisiksi kuin ne ovat. Se ei aina ole helppoa. 

Squid Gamessa valtava määrä ihmisiä saapuu mystiselle paikalle tavoittelemaan voittoa, kunnes he joutuvat huomaamaan, että lapsuuden pihapelejä onkin vähän muokattu ja panoksena pelissä on oma henki.

Sarjan trailerin näet alta. 

Lue myös: Nyt se on tutkittu - miksi superraaka Squid Game koukuttaa ja kärsimys viihdyttää?

Lue myös: Squid Gamen ohjaaja vihjaa sarjan mahdollisesta jatkosta - "On paljon mahdollisuuksia toiselle kaudelle"

Lue myös: Squid Game -sarjan kohtaus päätyi poliisin varoitusviestiin Intiassa - videosta nettihitti

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat