Kuva: AOP

Suosikkisarjan kiista syvenee - tuotantoyhtiö vastaa Ruby Rosen syytöksiin kollegastaan

26.10.2021 22:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Ruby Rose vyörytti viime viikolla julkisuuteen listan järkyttäviä tapauksia, joiden väittää sattuneen tv-sarjan kuvauksissa.

Hittisarja Batwoman nousi viime viikolla otsikoihin, kun sarjan päätähti Ruby Rose, 35, väitti karmeita onnettomuuksia tapahtuneen sarjan kuvauksissa. Rose myös kritisoi näyttelijäkollegansa Dougray Scottin, 55, käyttäytyneen vihamielisesti, raivonneen sekä solvanneen tuotannon naisia. Nyt sarjan tuotantoyhtiö Warner Bros vastaa Rosen syytöksiin Scottin käytöksen osalta. 

- Me paheksumme Ruby Rosen kommentteja Dougray Scottista. Warner Bros on nähnyt herra Scottin olevan täysin ammattimainen ja häntä ei ole koskaan syytetty kiusaamisesta tai solvaamisesta, Warner Bros ottaa kantaa kritiikkiin.

Tuotantoyhtiö mainitsee kannanotossaan myös toistamiseen, että päätös olla pestaamatta Rosea Batwomanin seuraaville kausille oli Warner Brosin. Rose puolestaan kertoo lähteneensä omasta aloitteestaan, sillä halusi pois myrkyllisestä ja turvattomasta työpaikasta.

Rose on lähestynyt Scottia myös suoraan ja viittaa siihen, että toisin kuin tuotantoyhtiö väittää, olisi Scottin vihamieliselle käytökselle useita todistajia.

"Dougray. Minulle on ilmoittautunut niin monta todistajaa pahemmista asioista kuin vain vihan hallintaongelmistasi", Rose kirjoittaa sosiaalisessa mediassa. 

Rosen kritiikki ei kohdistunut pelkästään Scottin käytökseen. Rose väittää kuvauksissa tapahtuneen myös järkyttäviä onnettomuuksia kuten kollegan halvaantuminen sekä toisen työntekijän ihon palaminen irti. Pääset lukemaan alkuperäisen jutun alta. 

Lue myös: Ruby Rosen mukaan hittisarjassa karmeat työolot - vaara sokeutua, ihon palaminen irti ja halvaantuminen

Lue myös: Ase oli ladattu oikealla panoksella - Alec Baldwin kommentoi ensi kerran traagista ampumaonnettomuutta

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat