Kuva: Mikko Räsänen

Anna: Ressu Redford raottaa parisuhdettaan - "Hänkin on eronnut ja hänelläkin on lapsia"

27.10.2021 10:45 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Ressu Redfordin avioerosta on kulunut kuusi vuotta.

Muusikko Ressu Reford, 60, on ollut vaitonainen rakkauselämästään, mutta paljastaa nyt Anna-lehden haastattelussa olevansa avioeronsa jälkeen uudessa parisuhteessa.

Redford kertoo, että ei etsinyt kumppania tiettyjen kriteerien kera, vaan on luottanut intuitiiviseen tunteeseen, että tietää kyllä, kun joku kolahtaa. 

- Muutama vuosi sitten vierelle löytyi mukava nainen. Hänkin on eronnut ja hänelläkin on lapsia, Redford kuvailee yhteneväisiä elämäntilanteita kumppaninsa kanssa Annalle.

Redford kertoo kuitenkin, että pari ei ole kiirehtinyt uusperheen perustamisessa. Toistaiseksi he asuvat vielä eri osoitteissa.

- Siinä on puolensa. Yhteistä arkea on vähemmän, mutta intohimo säilyy paremmin, kun ei olla koko ajan kylki kyljessä, muusikko pohtii.

Redford kertoo samassa haastattelussa, että kuuden vuoden takainen avioero oli hänelle kova paikka. Hän kertoo olleensa haavoittuvimmillaan aina tullessaan jätetyksi, mutta siitä huolimatta itsetunnon pysyneen vahvana. Redford kertoo myös oppineensa aiemmista suhteistaan ja olevansa nykyään esimerkiksi parempi puhumaan asioistaan.

Lue myös: Ressu Redford tietää, mitä on olla teini-idoli - "Joka päivä jengiä rapussa kotioven takana istumassa"

Lue myös: Ressu Redfordin, 58, ulkonäköä kommentoidaan kapakoissa - "Monille pituuteni on yllätys"

Lähde: Anna

Kilpailut

Uusimmat