Kuva: YouTube / Netflix

LeBron James lyttäsi Squid Game -sarjan lopun - nyt ohjaaja kommentoi

28.10.2021 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Squid Game -sarja on ollut valtava menestys Netflix-palvelussa. Yksi sarjan faneista on koripalloilija LeBron James, mutta mies ei kuitenkaan pitänyt siitä, kuinka sarja loppui.

Juttu sisältää juonipaljastuksia Squid Game -sarjasta.

Netflixin Squid Game -sarja on ollut valtava menestys ja rikkonut jopa katsojaennätyksen. Koripalloilija LeBron James, 36, on yksi sarjan faneista, mutta eräs kohtaus häntä on jäänyt harmittamaan. 

Sarjan lopussa Gi-Hun-hahmo päättää kohdata turnauksen luojat eikä tämän vuoksi nouse koneeseen, joka veisi hänet tyttärensä luokse. Jamesin mielestä loppu ei ollut siksi onnistunut.

Squid Gamen ohjaaja Hwang Dong-hyuk on itsekin kuullut Jamesin mielipiteen ja kommentoi sitä The Guardian -lehden haastattelussa.

- Oletko nähnyt Space Jam 2 -elokuvaa? Dong-hyuk nauroi toimittajalle ja viittasi Jamesin tähdittämään elokuvaan, jossa seikkailevat myös Looney Tunes -hahmot, kuten Väiski Vemmelsääri.

- LeBron James on hyvä ihminen ja hän voi sanoa, mitä haluaa, ja kunnioitan sitä. Olen todella kiitollinen, että hän on katsonut koko sarjan, mutta en siltikään vaihtaisi lopetustani. Jos James ei ole tyytyväinen, niin ehkä hän voi tehdä oman jatko-osan? ohjaaja jatkoi.

LeBron James. (kuva: AllOverPress)

Squid Game -sarjassa iso joukko ihmisiä kilpailee erilaisissa, hieman viritetyissä, lastenpeleissä ja tavoittelee valtavaa palkintopottia. Panoksena on oma henki.

Squid Gamen suosio on muun muassa aiheuttanut ongelmia kouluissa, joissa lapset ovat kopioineet sarjasta tuttuja pelejä. Voit lukea lisää täältä

Lue myös: Nyt se on tutkittu - miksi superraaka Squid Game koukuttaa ja kärsimys viihdyttää?

Lue myös: Squid Game aiheuttaa ongelmia välitunneilla - koulut varoittavat vanhempia väkivaltaisesta sarjasta

Lue myös: Squid Game -sarjan kohtaus päätyi poliisin varoitusviestiin Intiassa - videosta nettihitti

Lue myös: 90-luvun legendaarisesta koripalloelokuvasta jatko-osa - pääosassa LeBron James

Lähde: Hollywood Life

Uusimmat