Kuva: AOP

Meemikokki Salt Bae jättää Lontooseen avatun ökykalliin ravintolansa - suuntaa Saudi-Arabiaan

08.11.2021 20:15 - Roy Kokkonen

Salt Baen uuden liharavintolan käsittämättömän kallis hintataso on herättänyt huomiota. Pihviannos lontoolaisravintolassa maksaa jopa 1 700 euroa.

Meemisuosiota nauttiva turkkilaiskokki Salt Bae, oikealta nimeltään Nusret Gökçe, kertoo lähtevänsä Isosta-Britanniasta parin kuukauden visiitin jälkeen.

Hän avasi syyskuussa Nusr-Et-ketjuunsa kuuluvan liharavintolan Lontooseen. Ravintolan kallis hintataso herätti heti huomiota. Esimerkiksi kullalla pinnoitettu pihvi maksaa ravintolassa huimat 1 700 euroa. Vielä kalliimpia ovat listalta löytyvät vuosikertaviinit - pullo Pétrus-punaviiniä vuodelta 1996 maksaa yli 10 000 euroa. Hintojen lisäksi nettiin kirjoitetut murska-arvostelut ovat nousseet otsikoihin. 

Lukuisat julkisuuden henkilöt ovat kuitenkin ottaneet ravintolan omakseen. Pöydissä on nähty istumassa muun muassa ex-jalkapalloilija David Beckham ja näyttelijä-malli Naomi Campbell.

Nyt Salt Bae aikoo jättää Lontoon taakseen ja suuntaa kohti Lähi-Itää. Hän kertoi asiasta Instagramin tarinoissa, jotka katoavat automaattisesti 24 tunnin jälkeen. Mirrorin mukaan hän matkustaa Saudi-Arabiaan, jonne hän aikoo avata uuden ravintolan. Kyseessä on Nusr-Et-ketjun 28. ravintola.

Salt Bae nousi julkisuuteen vuonna 2017, kun hänen kuvansa ja videonsa alkoivat levitä sosiaalisessa mediassa. Suosion takana on miehen omaperäinen tapa sirotella suolaa käsivarttaan pitkin, joka muodostui nopeasti meemiksi.

Lue myös: Salt Baen ökyravintolassa pihvi maksaa yli tonnin - etsii kokkeja, mutta palkkaus ihmetyttää

Lue myös: Meemikokki Salt Baen ökykallis uutuusravintola sai murska-arvostelut - pihvin hinta yli 1 700 euroa

Lue myös: Meemisuosikki Salt Bae avasi uuden ravintolan Lontooseen, hinnat puhuttavat somessa: "Onko hän okei?"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat