Kuva: AOP

Squid Game -sarjan suosio vaikuttaa ikävästi naisen striimaustyöhön - syynä nettinimi

10.11.2021 19:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Lydia Ellery, 32, on jo vuosia toiminut internetissä nimellä Squidgame. Nyt hän on saanut Netflix-sarjan fanien vihat päällensä.

Squid Game -sarja on tällä hetkellä Netflixin kaikkien aikojen katsotuin ohjelma ja se on kerännyt miljoonia katsojia maailmanlaajuisesti.

Sarjan suosio on aiheuttanut monia lieveilmiöitä. Muun muassa koulut ovat kieltäneet sarjassa nähtävät leikit välitunneilla, ja korealainen internet-yhtiö haastoi Netflixin oikeuteen, sillä sarja ruuhkautti paikalliset nettipalvelut.

Muutama päivä sitten BBC uutisoi, että striimaaja Lydia Ellery, 32, on myös kärsinyt sarjan suosiosta. Naisen nimi internetissä, kuten Twitch- ja Instagram-palveluissa, on nimittäin ollut jo vuosia SquidGame.

- Olen saanut Squid Game -sarjan faneilta paljon vihaa niskoilleni, ja he luulevat, että yritän hyötyä sarjan suosiosta. Tämä on kuitenkin ollut nettinimeni jo vuosia, Ellery kertoo.

- Koska ohjelmalla ei ole virallista Instagram-sivua, minun tiliäni tägätään jatkuvasti eri juttuihin ja olen joutunut ottamaan ilmoitukset pois päältä, nainen jatkaa.

Ellery myös sanoo, että ihmiset ovat yrittäneet hakkeroida hänen tiliään sekä raportoineet jatkuvasti "nimen varastamisesta" eri kanavilla. Tämä on myös vaikuttanut Elleryn työmahdollisuuksiin, sillä muutamat yritykset ovat kieltäytyneet tekemästä yhteistyötä nimen vuoksi.

- Tilanne on kyllä todella huono ja olen tästä surullinen. Tämä on kuitenkin ollut brändini jo yli 10 vuotta.

Elleryä seuraa Twitch-palvelussa yli 40 000 ihmistä ja Instagramissa yli 33 000 ihmistä. Hän työskentelee muun muassa videopelistriimaajana sekä somevaikuttajana.

Näet kuvan Ellerystä alta.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Alle 18-vuotiailta kielletty korealaissarja julkaistaan pian - viimeinen maistiainen kerää kehuja

Lue myös: Netflix haastettiin oikeuteen - syynä Squid Game -sarjan järkälemäinen suosio

Lue myös: Squid Game -sarjasta tutut asut kielletään koulujen halloween-juhlissa - "Ei ole hyväksyttävää"

Lue myös: Squid Game aiheuttaa ongelmia välitunneilla - koulut varoittavat vanhempia väkivaltaisesta sarjasta

Lähde: BBC

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat