Kuva: Youtube

Tom Holland sanoo uuden Spider-Manin olevan paras ja rajuin: "Taistelua, jollaista ette ole nähneet"

17.11.2021 21:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Spider-Man: No Way Home sai juuri uusimman trailerinsa.

Hämähäkkimiehen eli Peter Parkerin roolistaan tunnettu näyttelijä Tom Holland, 25, kuvailee tulevaa elokuvaa Spider-Man: No Way Home parhaaksi Spider-man-elokuvaksi. Holland kertoo olleensa vaikuttunut elokuvasta jo nähdessään sen käsikirjoituksen. Hän ei edes uskonut, että sellaisen elokuvan toteuttaminen voisi onnistua.

- Ajattelin, että tuo ei tule koskaan toimimaan. Ei ole mitenkään mahdollista, että saisitte tuon tehtyä. Ja he saivat, Holland muistelee.

Holland jättää juonipaljastukset pimentoon, mutta kertoo, että joitakin elokuvan taistelukohtauksista kuvattiin jopa useiden päivien ajan.

- Tulette näkemään sen tyylistä taistelua tässä elokuvassa, jollaista ette ole koskaan aiemmin Spider-Man-elokuvissa nähneet. He suunnittelivat nämä tappelut todella shokeeraamaan teitä, Holland paljastaa.

Tom Holland (kuva: AOP)

Hän kuvailee elokuvan olevan myös aiempia synkempi ja rankempi eikä sitä voi kuvailla hauskaksi katsottavaksi. Holland on kuitenkin myös innoissaan saatuaan näyttää positiivisena hahmona tunnetulle Peterille myös synkemmän puolen.

- Tulette näkemään rakastamienne hahmojen käyvän läpi asioita, joita ette koskaan toivoisi heidän joutuvan, Holland kertoo.

Synkkyydestään huolimatta Holland ei epäröi kutsua elokuvaa parhaaksi Spider-Maniksi, joka on tehty.

- Se on paras Spider-Man, jonka olemme koskaan tehneet. En todella usko, että fanit ovat ollenkaan valmiit siihen, mitä olemme tehneet, Holland hehkuttaa.

Elokuva saa Suomen ensi-iltansa 17. joulukuuta. Jos video ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

Lue myös: Tähtinäyttelijä kertoo miesten ja naisten valtavasta palkkaerosta Spider-Manissa: "Todella törkeä"

Lue myös: Tulevan Spider-Man-elokuvan traileri rikkoi ennätyksiä - hurja määrä näyttökertoja vuorokaudessa

Lähteet: Variety, NME

Kilpailut

Uusimmat