Kuva: AOP

Tom Cruisen hurjin stuntti tähän mennessä? Huikea ilmalento tallennettiin kuviin

29.11.2021 15:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

On huhuttu, että lentostunttia harjoiteltiin Mission: Impossible 8 -elokuvaan.

Hurjapäinen Tom Cruise, 59, tunnetaan siitä, että hän tekee elokuviin itse omat stunttinsa. Cruise on nyt kuvattu harjoittelemassa stunttia, joka saattaa olla hänen koko uransa hurjin.

Metro-julkaisu kirjoittaa, että Mission: Impossible -elokuvien tähti nähtiin Isossa-Britanniassa Cambridgeshiressä nousemassa yläilmoihin 80 vuotta vanhalla Boeing B75N1 Stearman -lentokoneella. Koneen noustua noin 600 metrin korkeuteen Cruise kiipesi roikkumaan ylösalaisin lentokoneen siivestä. Tämän jälkeen lentokone käännettiin ylösalaisin, jolloin Cruise istui siiven päällä.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Hurja temppu ei päättynyt vielä tähän, vaan lentokone teki vielä sukelluksen alaspäin ja silmukkaliikkeen samalla, kun Cruise roikkui siivestä. Sitten Cruise kiipesi takaisin ohjaamoon, ja lentokone laskeutui.

(kuva: AOP)

Vielä ei ole vahvistettu, mihin elokuvaan stunttiharjoitukset liittyvät. On huhuttu, että stunttia olisi harjoiteltu Mission: Impossible -elokuvasarjan kahdeksanteen osaan, jonka on tarkoitus tulla ensi-iltaan heinäkuussa 2023. Elokuvasarjan seitsemäs osa puolestaan on tarkoitus nähdä valkokankailla syyskuussa 2022.

Tom Cruisen huimat stuntit ovat herättäneet huomiota myös Mission: Impossible 7:n kuvauksissa. Kirjoitimme aiemmin Norjassa kuvatusta moottoripyörästuntista, joka päättyy hurjaan ilmalentoon. Pääset katsomaan videon stuntista tästä linkistä.

Lue myös: Hurjapää Tom Cruise, 59, kuvattiin tekemässä stunttia tuoreimpaan elokuvaansa - katso kuvat

Lue myös: Brittiperheen päivä sai yllättävän käänteen - Tom Cruise laskeutui helikopterilla takapihalle

Lähteet: Metro, Slashfilm

Suosittelemme

Uusimmat