Kuva: AOP

Hurjapää Tom Cruise, 59, kuvattiin tekemässä stunttia tuoreimpaan elokuvaansa - katso kuvat

12.09.2021 11:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Mission: Impossible 7 -elokuva on täynnä toinen toistaan näyttävämpiä stuntteja, jotka Cruise haluaa tehdä itse, eikä sijaisnäyttelijän avulla.

Näyttelijä Tom Cruise, 59, kuvaa tällä hetkellä uusinta Mission: Impossible 7 -elokuvaasa. Toimintaelokuva sisältää useita erilaisia stuntteja, joista mahdollisimman monet näyttelijäkonkari haluaa tehdä itse. Cruise nimittäin tekee miltei kaikki elokuvastunttinsa itse ja harjoittelee aktiivisesti niiden tekemistä myös vapaa-ajallaan

Cruise on nyt kuvattu tekemässä stunttia seitsemänteen toimintaelokuvaan. The Sun -lehti uutisoi näyttelijän tällä kertaa hypänneen lentokoneesta ja liidelleen tämän jälkeen liitovarjolla ennen maan pinnalle paluuta. Ilmassa hän oli muodostelmassa kahden muun hyppääjän kanssa ennen laskeutumista.

Sivustakatsojat ovat kertoneet, että stuntti suoritettiin yhteensä neljä kertaa.

Voit katsoa kuvia stuntista alapuolelta.

(kuva: All Over Press)

(kuva: All Over Press)

(kuva: All Over Press)

(kuva: All Over Press)

(kuva: All Over Press)

Uutisoimme vuonna 2020, että Mission: Impossible 7 -elokuvan ohjaaja Christopher McQuarrie lupasi hurjapäänä tunnetulle Cruiselle ainakin kolme hurjaa stunttia itse tehtäväksi tulevaan elokuvaan. Hän myönsi, että on jopa itse kauhistunut tulevista stunteista. Yksi näistä stunteista on varmasti se, kun noin vuosi sitten Cruise hyppäsi elokuvaa varten vuorenrinteeltä moottoripyörällä

Yksi uuden elokuvan kohtauksista on myös suututtanut aiemmin Englannissa kyläläiset ja saanut heidät protestoimaan. Kyseisessä kohtauksessa juna syöksyisi oikeasti raiteilta paikalliseen rotkoon. Voit lukea aiheesta lisää täältä.

Lähde: The Sun

Lue myös: Tom Cruise avautuu työntekijöiden eroon johtaneesta raivokohtauksesta: "Sanoin, mitä sanoin"

Lue myös: Tom Cruise jatkaa kuvauksia keinolla millä hyvänsä: muuttaa sotilastukikohdan studioksi miljoonilla

Lue myös: Nicole Kidmanin ja Tom Cruisen Connor-poika ei paistattele julkisuudessa - katso miltä hän näyttää nykyään

Lue myös: Tom Cruise seurustelee 20 vuotta nuoremman vastanäyttelijänsä kanssa? Treffeillä kisakatsomossa

Uusimmat