Kuva: AOP

Magic Mike -stripparielokuvat saavat jatkoa - Channing Tatumin päivitys paljasti ilouutisen

30.11.2021 19:45 - Iiro Myllymäki

Elokuvasarjaan on tekeillä kolmas osa.

Näyttelijä Channing Tatum, 41, on paljastanut, että Magic Mike -elokuvasarja saa jatkoa. Miesstrippareista kertovalle elokuvasarjalle on luvassa kolmas osa. Tatum kertoo asiasta Twitterissä.

Tatum on jakanut päivityksessään kuvan, joka näyttää tulevan elokuvan käsikirjoitukselta. Elokuvan nimenä komeilee Magic Mike’s Last Dance. Lisäksi kuvasta käy ilmi, että elokuvan on kirjoittanut kaksi aiempaa elokuvaakin käsikirjoittanut Reid Carolin. Ohjaajana on ensimmäisestä Magic Mike -elokuvasta tuttu Steven Soderbergh. Päivityksestä voi myös päätellä, että elokuva tulee katsottavaksi HBO Max -striimauspalveluun, sillä Tatum on merkinnyt HBO Maxin päivitykseen.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Magic Mike -elokuva sai ensi-iltansa vuonna 2012, ja sen jatko-osa Magic Mike XXL tuli elokuvateattereihin vuonna 2015. Channing Tatum esittää elokuvissa nimikkoroolia, ja leffat perustuvat osittain hänen omiin kokemuksiinsa stripparina. Huffington Post kirjoittaa, että elokuvat ovat tuottaneet lippuluukuilla yhteensä melkein 265 miljoonaa euroa.

Tatumin päivitys on saanut innostuneen vastaanoton. Jotkut ovat intoutuneet ehdottamaan, keitä uusia näyttelijöitä he haluaisivat nähdä kolmannessa osassa. Muun muassa Jake Gyllenhaalia, Adam Driveria ja Chris Evansia on ehdotettu. Aiemmissa elokuvissa Tatumin rinnalla on nähty muun muassa Joe Manganiello ja Matt Bomer.

Lue myös: Channing Tatum tähdittää erikoista Netflix-animaatiota - kielletty alle 16-vuotiailta

Lue myös: Viisi tyylikkäintä julkkisparia, joita muotimaailma rakastaa - ketkä vaihtoivat tyyliään suhteen myötä?

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat