Kuva: AOP

Kim Kardashian mainitsi kiitospuheessaan ex-miehensä: "Kiitos Kanye"

08.12.2021 19:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kardashian nappasi itselleen People's Choice Awards -palkinnon.

Vaikka Kim Kardashianin, 42, ja Kanye Westin, 45, avioliitto päättyi eroon kuluneen vuoden helmikuussa, ovat parin välit selvästi edelleen hyvin lämpimät. Sen todistaa muun muassa Kardashianin tuore kiitospuhe, jossa hän kiitteli ex-miestään siitä, että tämä esitteli hänelle muodin maailmaa.

Kardashian palkittiin tiistaina People's Choice Award -gaalassa muoti-ikonipalkinnolla. Kardashianin mukaan suurin syy hänen muoti-innostukseensa on hänen entisessä aviopuolisossaan.

- Kanye, kiitos siitä, että tutustutit minut muodin maailmaan. Rakastuin muotiin ja olen inspiroitunut niin monista ihmisistä. On ihanaa, että voin saan käyttää näitä vaatteita ja kokeilla uusia asioita sekä ottaa riskejä, hän totesi puheessaan.

West tunnetaan musiikkiuransa lisäksi myös muotisuunnittelijana. Hän on suunnitellut kenkiä muun muassa Nikelle, Adidakselle sekä Louis Vuittonille. Westin suunnittelemat Adidas Yeezyt ovat tunnettuja nopeista loppuunmyyntiajoistaan. Vuonna 2015 julkaistut Yeezy 350 Turtle Dovet myivät loppuun 12 minuutissa.

Aiemmin kerroimme siitä, kuinka West on avoimesti kertonut toivovansa sitä, että saisi Kardashianin takaisin elämäänsä. Lähipiirin mukaan miehellä on kolmen kohdan lista, jota hän kutsuu pyhäksi kolminaisuudeksi. Siinä hän on listannut asioita, jotka ovat syitä sille, miksi hän haluaisi vaimonsa takaisin elämäänsä. Pääset tutustumaan uutiseen täällä.

Kardashian sen sijaan ei haikaile entiseen. Hän seurustelee tällä hetkellä Pete Davidsonin, 28, kanssa. Siitä huolimatta hän haluaa olla hyvissä ja läheisissä väleissä ex-miehensä kanssa, jo ihan lastenkin vuoksi. 

Lue myös: Kim Kardashian haluaa edetä "ekstrahitaasti" suhteessa Pete Davidsonin kanssa - syy ymmärrettävä

Lue myös: Lähipiiri ihastuneesta Kim Kardashianista: "Hän on kuin teini"

Lähde: Metro.Co.Uk

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat