Kuva: AOP

Bond-elokuvien tuottaja antaa vihjeitä seuraavasta Bondista - tyrmää yhden suositun spekulaation

09.12.2021 17:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Bondin saappaita havittelevat monet.

Seuraavan James Bondin valinta herättää villejä sepuklaatioita, kuka saappaisiin voisi Daniel Craigin, 53, jälkeen hypätä. Craig teki roolia yhteensä huiman 16 vuoden ajan. 

Yksi suosittu, monen haaveissa siintänyt spekulaatio on ollut, että seuraava Bond voisi olla nainen. Bond-elokuvien tuottaja Barbara Broccoli kuitenkin tyrmää väitteen.

- Luulen, että se tulee olemaan mies, koska mielestäni naisen ei pitäisi näytellä James Bondia. Uskon hahmojen tekemiseen naisille, enkä vain siihen, että naiset laitetaan näyttelemään miesten rooleja, Broccoli toteaa.

Broccoli jatkaa, että Bondin näyttelijän on oltava britti, mutta muutoin hänen valintaansa ei ole kriteereitä esimerkiksi etnisyyden suhteen.

- Hänen pitäisi olla brittiläinen, joten britti voi olla mitä etnisyyttä tahansa, Broccoli kertoo.

Broccoli kertoo myös, että roolitus ei ole käynnissä vielä, eikä hän halua ajatella sitä ennen kuin on aivan pakko. Hänen mielestään Craigin roolityö Bondina ansaitsee vielä myös paikkansa parrasvaloissa.

- Haluan tämän elokuvan pyörivän ja todella juhlistavan Danielin uskomatonta saavutusta, jota hän on tehnyt yli 16 vuoden ajan, Broccoli kuvailee.

Lue myös: "Älä ole paska" - Daniel Craigilla on selkeä mielipide seuraavan James Bondin valinnasta

Lue myös: Seuraavan James Bondin roolia havittelee nyt myös Spider-Man-tähti: "Hän puhuu siitä paljon"

Lue myös: Dwayne Johnson täräytti suorat sanat seuraavasta 007-elokuvasta - "Minun täytyy olla Bond!"

Lähde: NME

Uusimmat