Kuva: AOP

Kim Kardashian panostaa joulunodotukseen - luvassa erilaisia aamuherätyksiä

13.12.2021 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kardashianin lapset saavat joulukuussa erityisiä herätyksiä.

Kim Kardashian, 41, on todellakin vienyt joulunodotuksen täysin uudelle tasolle. Hän kertoi nimittäin Instagram-tilillään seuraajilleen, että hän on palkannut pianisti Philip Cornishin soittamaan lapsilleen joululauluja jokaisena joulukuun aamuna.

Näyttää siis siltä, että Kardashianin perheessä joulu otetaan vakavasti ja lapset North, Chicago, Psalm ja Saint saavat nauttia hieman erilaisesta aamuherätyksestä tulevien viikkojen ajan.

Saattaa olla, että Kardashian haluaa tempauksellaan tuoda hyvää mieltä myös itselleen. Hiljattain kerrottiin, että Kardashian on lyönyt viimeisen silauksen hänen ja Kanye Westin suhteelle vaatimalla avioeron hyväksymistä. Tämä siitäkin huolimatta, että West on viime aikoina yrittänyt monin eri tavoin saada ex-vaimoaan takaisin.

Hän on kertonut pitävänsä hallussaan kolmen kohdan listaa, jossa hän on listannut asiat, joiden takia hän haluaa Kimin takaisin. Sen lisäksi hän aneli naista palaamaan rinnalleen kesken keikan.

Kardashian on kuitenkin mennyt jo itse eteenpäin. Hän seurustelee tällä hetkellä Pete Davidsonin, 28, kanssa ja lähipiirin mukaan suhde voi hyvin. 

Lue myös: Kanye Westin Instagram on nyt tyhjää täynnä - hämmensi vastikään pusukuvalla Kim Kardashianin kanssa

Lue myös: Kim Kardashian mainitsi kiitospuheessaan ex-miehensä: "Kiitos Kanye"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat