Kuva: AOP

Mitä Kim Kardashian ajattelee siitä, että Kanye haluaa hänet takaisin? Lähipiiri paljastaa

15.12.2021 13:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kardashian seurustelee tätä nykyä Pete Davidsonin kanssa.

Kerroimme hiljattain siitä, kuinka Kanye West, 44, aneli kesken keikkaansa entistä vaimoaan Kim Kardashianin, 41, palaamaan luokseen. 9. joulukuuta West esitti konsertissaan Runaway-kappaleensa, jonka aikana hän yllättäen avautui.

- Haluan sinun tulevan takaisin luokseni, tarvitsen sinun juoksevan takaisin luokseni, West toisteli usein kappaleen lopun aikana (vapaasti suomennettuna) ja lisäsi vielä: - Tarkemmin sanottuna, Kimberlyn. Kim Kardashianin koko nimi on Kimberly Noel Kardashian.

Kardashian ei ole ottanut asiaan kantaa julkisesti, mutta hänen lähipiirinsä mukaan Kardashian kokee miehen pyynnöt hyvin erikoisina. Oudoksi asian tekee etenkin se, että West seurustelee.

- Hänestä on outoa, että Kanye on usein kertonut haluavansa hänet takaisin. Samaan aikaan hän kuitenkin seurustelee, lähipiiristä kerrotaan.

Tietojen mukaan West seurustelee tällä hetkellä 22-vuotiaan mallin, Vinetran kanssa. Lähipiirin mukaan pari on tapaillut jo tovin ja lähipiirin mukaan suhde on syventynyt.

Pari teki ensimmäisen julkisen esiintymisensä yhdessä marraskuun alussa koripallo-ottelussa.

Myös Kardashian on mennyt eteenpäin. Hän seurustelee tätä nykyä Pete Davidsonin, 28, kanssa.

Kardashian ja West erosivat aiemmin tänä vuonna. Parilla on neljä yhteistä lasta, North West, 8, Saint West, 5, Chicago West, 3, ja Psalm West, 2. 

Lue myös: Kanye West haluaa Kim Kardashianin takaisin kolmesta syystä: "Näiden lisäksi on vielä imagosyy"

Lue myös: Kanye Westin Instagram on nyt tyhjää täynnä - hämmensi vastikään pusukuvalla Kim Kardashianin kanssa

Lähde: In Style

 

Kilpailut

Uusimmat