Kuva: AOP

Prinsessa Dianan viimeinen rakastettu on roolitettu The Crowniin - ensimmäiset maistiaiset kulisseista

22.12.2021 08:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Prinsessa Dianaa tulee esittämään Elizabeth Depicki.

The Crownin seuraavaa kautta odotellaan jo malttamattomina ja nyt tulevasta on saatu jälleen uusi maistiainen, kun prinsessa Dianan viimeisen kumppanin, Dodi Fayedin näyttelijä on paljastettu julkisuuteen. Prinsessa ja Fayed menehtyivät molemmat samassa traagisessa auto-onnettomuudessa vuonna 1997.

Fayedia tulee näyttelemään Khalid Abdalla, 40, ja kauden on kerrottu sukeltavan syvälle prinsessan ja Fayedin väliseen suhteeseen. Diana ja elokuvatuottajana työskennellyt Fayed ehtivät tapailla toisiaan vain muutamia viikkoja ennen traagista onnettomuutta.

Viides tuotantokausi käsittelee kuninkaallisen perheen käänteitä ja tragedioita läpi 1990-luvun ja se on nostattanut useita kohuja jo ennen julkaisuaan, sillä prinsessa Dianan elämän käsittely on herättänyt voimakkaita tunnereaktioita varsinkin hänen vanhemmassa pojassaan, prinssi Williamissa, 39.

Abdalla The Crownin kuvauksissa. (kuva: AOP)

Aiemmin on jo kerrottu, että prinsessa Dianan rooliin hyppää Emma Corrinin, 26, seuraajana Elizabeth Depicki, 31, jonka roolitusta sarjaan on ylistetty. Pprinssi Charlesia, 73, puolestaan tulee esittämään uudella kaudella Dominic West, 51. Kuvat kaksikosta näet alta tai täältä.

Uuden kauden on määrä tulla julki Netflixissä marraskuussa 2022.

Lue myös: Tiesitkö? The Crownin prinssi Charlesin ja prinssi Williamin näyttelijät ovat oikeastikin isä ja poika

Lue myös: "Sitä ei pitäisi koskaan julkaista" - prinssi William vastustaa The Crownin tulevaa kohujaksoa

Lue myös: Prinssi Charlesin ja prinsessa Dianan turvamieheltä hurja väite - Dianallakin oli liitossa syrjähyppy

Lähde: New York Post

Kilpailut

Uusimmat