Kuva: AOP

Rap-legenda Dr. Dren sotkuisa avioeroprosessi päätökseen - ex-vaimolle valtava korvaus

31.12.2021 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Dr. Dre ja Nicole Young olivat naimisissa 24 vuotta.

Rap-legenda Dr. Dre, oikealta nimeltään Andre Romelle Young, 56, erosi 24 vuoden avioliiton jälkeen Nicole Youngista, 51, kesällä 2020. Tämän jälkeen kaksikko on taistellut oikeudessa muun muassa omaisuuden jakamisesta, sillä heillä ei ollut avioehtoa.

Nyt lähteinen mukaan oikeuskiista on tullut päätökseen ja Dr. Dre maksaa ex-vaimolleen 100 miljoona dollaria, eli noin 82 miljoonaa euroa, eron vuoksi. Nicole Young saa myös pitää neljä autoa sekä kalliit korut, mutta maksaa itse asianajajakulut, jotka ovat miljoonia.

Nicole Young saa ensimmäiset 50 miljoonaa kertakorvauksena ja sen jälkeen 50 miljoonaa seuraavan vuoden aikana. Dr. Dre pitää taas avioparin asunnot, jotka sijaitsevat Miamissa sekä Los Angelesissa.

Miehen omaisuus on TMZ-julkaisun mukaan noin 820 miljoonaa dollaria, eli noin 726 miljoonaa euroa.

Dr. Dre nousi hiphop-maailman tietoisuuteen 1980-luvun lopulla N.W.A-rap-yhtyeen jäsenenä. Mies siirtyi ryhmästä menestyksekkäälle soolouralle, ja on luonut uraa räppärin lisäksi myös tuottajana. Hän on tuottanut kappaleita muun muassa 2PacilleEminemilleSnoop Doggille ja Kendrick Lamarille.

Lue myös: Räppäri Dr Drelle toimitettiin avioeropapereita mummon hautajaisiin - seurauksena raivokohtaus

Lue myös: Räppäri Dr Dre joutuu maksamaan ex-vaimolleen yli 250 000 kuukaudessa - eroriita kestänyt yli vuoden

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat