Kuva: AOP

Squid Game -luoja kiusoittelee faneja - luvassa useampikin tuotantokausi?

31.12.2021 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Squid Game rikkoi julkaisussaan Netflixin ennätyksen.

Squid Game -sarja on tällä hetkellä Netflixin kaikkien aikojen katsotuin ohjelma ja se on kerännyt miljoonia katsojia maailmanlaajuisesti.

Miljoonat ihmiset ovat kuumeisesti odottaneet sarjalle jatkoa eikä toisen tuotantokauden julkaisupäivämäärästä ole tietoa. Ohjelman luoja Hwang Dong-hyuk kuitenkin kertoi vuoden lopulla The Korea Times -julkaisulle, että tulossa on näillä näkymin ainakin kaksi uutta tuotantokautta.

- Olemme puhuneet Netflixiin kanssa sekä toisesta että kolmannesta tuotantokaudesta. Milloin voimme julkistaa kaiken virallisesti? Uskon, että hyvinkin pian, ohjaaja sanoi.

Sarjan suosio on aiheuttanut monia lieveilmiöitä. Muun muassa koulut ovat kieltäneet sarjassa nähtävät leikit välitunneilla, ja korealainen internet-yhtiö haastoi Netflixin oikeuteen, sillä sarja ruuhkautti paikalliset nettipalvelut.

Squid Gamessa valtava määrä ihmisiä saapuu pelaamaan mystisiä pelejä ja tavoittelemaan voittoa, kunnes he joutuvat huomaamaan, että lapsuuden pihapelejä onkin muokattu ja panoksena on oma henki.

Lue myös: Squid Game -sarjan suosio vaikuttaa ikävästi naisen striimaustyöhön - syynä nettinimi

Lue myös: Squid Game -sarjasta tutut asut kielletään koulujen halloween-juhlissa - "Ei ole hyväksyttävää"

Lue myös: Squid Game rikkoi Netflix-ennätyksen - järjetön määrä katseluita

Lähde: E News!

Kilpailut

Uusimmat