Kuva: AOP

Squid Game -näyttelijä sai tietää jo jotain tulevasta tuotantokaudesta - "Ohjaaja paljasti"

01.01.2022 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Squid Game -sarja rikkoi julkaisussaan ennätyksiä ja toista tuotantokauta odotetaan fanien toimesta kovasti.

Squid Game -sarjan päätähti Lee Jung-jae, 49, odottaa jo innolla sarjan toista tuotantokautta. Lee kertoi tuoreessa haastattelussa People-julkaisulle, että on jo jutellut tulevasta sarjan luojan ja ohjaajan Hwang Dong-hyukin kanssa.

Lee uskoo, että luvassa tulee olemaan odottamattomia juonenkäänteitä, ja tietää, että paluu peliareenalle on tapahtumassa.

- Toivon, että saamme juonenkäänteita, jotka ovat yllättäviä sekä minulle että katsojille. Jos kaikki olisi ennustettavissa, ei se olisi hauskaa, Lee sanoi.

- En tietenkään tiedä, mitä on luvassa, mutta Hwang paljasti sen verran, että Seong Gi-Hun (Leen esittämä hahmo) tulee olemaan sarjassa mukana ja hän tulee palaamaan pelien pariin areenalle, mies jatkoi.

Netflixissä julkaistu Squid Game nousi ennätykselliseen suosioon. Ensimmäisen 25 päivän aikana sarjaa alkoi katsoa 111 miljoonaa katsojaa, minkä myötä se rikkoi Bridgertonin ennätyksen.

Squid Gamessa valtava määrä ihmisiä saapuu mystiselle paikalle tavoittelemaan voittoa, kunnes he joutuvat huomaamaan, että lapsuudesta tuttuja pihapelejä onkin muokattu ja panoksena pelissä on oma henki.

Lue myös: Squid Game -sarjan suosio vaikuttaa ikävästi naisen striimaustyöhön - syynä nettinimi

Lue myös: Yllätysuutinen! Netflixin hittisarja palaa uutena versiona ja Squid Gamen pääosanäyttelijän tähdittämänä

Lue myös: Tosielämän Squid Game keräsi hurjan suosion - tyrmistyttävällä hittivideolla suomalaisyhteys

Lähde: Screenrant

Uusimmat