Kuva: AOP

Fanit löysivät yhteyden Kanye Westin huhutun tyttöystävän ja Pete Davidsonin väliltä

07.01.2022 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Westin ja Kim Kardashianin erosta on kulunut kohta vuosi.

Lähes vuosi sitten Kim Kardashian, 41, jätti oikeuteen avioerohakemuksen. Kardashian haki eroa kuuden vuoden avioliiton jälkeen aviomiehestään Kanye Westistä, 44.

Eron jälkeen West on yhdistetty muutamiinkin naisiin. Viimeisimpänä hänet on nähty treffeillä näyttelijä Julia Foxin, 33, kanssa. Hämmentävää on se, että fanit ovat löytäneet yllättävän yhteyden Foxin sekä Pete Davidsonin, Kardashianin nykyisen puolison, väliltä.

Vuonna 2019 Fox ja Davidson nimittäin tähdittivät yhdessä Paper-lehdessä nähtyjä kuvauksia. Tunnetun valokuvaajan, Tommy Dorfmanin kuvaamissa otoksissa Fox ja Davidson nähdään Keninä ja Barbiena.

Ei liene yllätys, että tieto on saanut monenlaisia salaliittoteorioita ilmoille. Monet uskovat, että kyseessä on selvästi jollain tavalla suunniteltu juttu. Ihmisten mukaan on liian suurta sattumaa, että pariskunnan nykyisillä puolisoilla olisi yhteistä "historiaa."

Mitä ajatuksia tämä sinussa herättää? Otokset näet alta tai täältä

Eron jälkeen Kardashianin ja Westin ympärillä on ollut jos minkälaista draamaa. Viimeisimpänä Westin talonhankinta. Mies nimittäin osti itselleen kodin ex-vaimonsa taloa vastapäätä. Vaikka se itse Kardashianille on ok, on naisen perhe suhtautunut vetoon hyvinkin epäilevästi. Heidän mukaansa Kardashianin täytyisi vetää jonkinlaiset rajat ex-miehelleen.

Joulukuussa West sen sijaan aneli kesken keikan ex-vaimoaan takaisin, ja vain vähän ennen kohuttua keikkatapausta hän julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän suutelee Kardashianin kanssa. 

Lue myös: Tapailevatko Kanye West ja näyttelijä Julia Fox? Fox kommentoi huhuja kolmella sanalla

Lue myös: Kim Kardashian paljasti vihdoin todellisen syyn avioeroon Kanye Westista

Lähde: Yahoo.Com

Uusimmat