Kuva: MTV3/AOP

Lauri Nurkse ja Tuuli Mattila saavat lapsen, ihanat kuvat someen - "Tuntuu jännältä ja mahtavalta"

13.01.2022 12:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijäpariskunnan pienokaisen on määrä tulla maailmaan toukokuun lopussa.

Muun muassa Salatuista elämistä tunnettu Tuuli Mattila, 35, ja näyttelijä-ohjaaja Lauri Nurkse, 43, paljastavat, että he saavat lapsen. Pariskunta kertoo ilouutisesta Instagramissa. Tuuli Mattilan päivityksessä nähdään kauniita yhteiskuvia parista, ja yhdessä kuvassa kaksikko pitelee käsiään Mattilan raskausvatsalla.

”Lomalla oli aikaa pohtia tulevaisuutta ja sitä että me saadaan vauva!” Mattila kirjoittaa päivityksessä.

Nainen kertoo, että lapsen on tarkoitus syntyä alkukesän taitteessa.

”Vaikka toisaalta mieli jo malttamattomasti hyppii tulevassa lapsiarjessa, on mukavaa että kevään ajan ehtii vielä nauttia parisuhdeajasta, tehdä töitä ja valmistautua tulevaan”, Mattila kirjoittaa.

Päivityksen pääset katsomaan alta. Jos se ei näy alla, näet sen täältä.

Myös Nurkse on jakanut uutisen omalla Instagram-tilillään ja kertoo, että laskettu aika on toukokuun lopussa.

”Tuntuu jännältä ja mahtavalta, että pääsee tutustumaan aikanaan tähän uuteen tyyppiin. Mutta ensin koetetaan nauttia odotuksesta. Ja miettiä hoitopöytiä. Ja turvaistuimia. Ja StarWars leluja. Ja ekoja sanoja. Ajattelin aloittaa toivottamalla hänelle ”tervetuloa, welcome”. Sekä pussaamalla häntä ja hänen äitiään mahdottoman paljon”, Nurkse kirjoittaa.

Tämän päivityksen näet alta tai tästä linkistä.

Pariskunta meni juuri kihloihin joulukuussa.

Lue myös: Salkkarit-tähti Tuuli Mattila ja näyttelijä-ohjaaja Lauri Nurkse menivät kihloihin - "Joulukalenterista aikamoinen yllätys!"

Lue myös: Salkkareissa siskoksia näyttelevät Tuuli Mattila ja Susanna Laine tutustuivat hauskalla tavalla: "Näinhän siskot toimivat"

Kilpailut

Uusimmat