Kuva: TMZ / YouTube

TikTok-tähti haluaa hyvittää tragedian menehtyneen pikkutytön perheelle - ”Osanottoni"

10.02.2022 11:15 - Riia Frost

Flyysouljan ystävää epäillään pikkutytön ampumisesta.

TikTokissa biisillään I'm an Island Boy tunnetuksi tullut Alex Venegas sai tietää, että hänen ystäväänsä Andrew James Thomasia epäillään 8-vuotiaan tytön murhaamisesta. Venegas, joka tunnetaan myös artistinimellä Flyysoulja, sanoo uutisen tulleen hänelle täysin yllätyksenä ja kertoo tekevänsä kaikkensa hyvittääkseen tragedian pikkutytön uhrin perheelle.

- Haluan välittää osanottoni perheelle tapahtuneesta tragediasta. Se on todella surullista, Flyysoulja pahoittelee.

- Autan ehdottomasti uhrin perhettä, mikäli saan heihin yhteyden, Flyysoulja lupaa.

Flyysoulja myös kannustaa ihmisiä pysymään poissa jengiväkivallasta, jotta vastaavaa ei enää ikinä tapahtuisi.

- Meidän täytyy lopettaa aseväkivalta ja varmistaa, että suojelemme nuorisoa. Ja meidän täytyy lopettaa jengiväkivalta, koska se ei ole sen arvoista, Flyysoulja toteaa.

Kaksoisveljet, jotka tunnetaan artistinimillä Flyysoulja (vas.) ja Kodiyakredd (oik.) tulivat tunnetuksi TikTokissa biisistään I'm an Island Boy. (kuva: Flyysoulja / Kodiyakredd / Big Bag Ent (Youtube)

TMZ-toimittajan kysyessä Flyysouljalta, että mitä hän aikoo itse tehdä toteuttaakseen kaiken juuri sanomansa, tähti painottaa yrittävänsä edistää ihmisiä positiivisuuteen negatiivisuuden sijaan.

- Ihmiset ajattelevat sen olevan siistiä vaikuttaa pahaan. Siksi haluan varmistaa, että ihmiset tajuavat, ettei tämä ole elämä, mitä he haluavat, koska se johtaa vain ihmisten loukkaantumiseen ja se on viimeinen asia, mitä haluamme, Flyysoulja lupaa.

Flyysoulja kertoo hänellä olevan myös tytär ja se inspiroi häntä toimimaan jengiväkivaltaa vastaan.

TMZ-julkaisu kertoo, että epäilty oli pyytänyt Flyysouljaa piilottamaan aseen, mutta sometähti väittää kieltäytyneensä auttamasta häntä ollenkaan. Thomas pidätettiin ratsian aikana Flyysouljan kodissa Floridassa silminnäkijän pystyttyä tunnistamaan hänet ampumisen epäillyksi. Thomasia epäillään murhasta, murhan yrityksestä ja ampuma-aseen hallussapidosta.

Tyttöä ammuttiin ohi ajaessa Belle Gladessa viime viikon perjantaina. Uhri vietiin kiireellisesti sairaalaan kriittisessä tilassa, mutta hän kuitenkin myöhemmin menehtyi saamiinsa vammoihin.

Ampumisen motiivia ei vielä toistaiseksi tiedetä.

Voit katsoa alta Flyysouljan pahoitteluvideon.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Lääkäri haastaa Rust-elokuvantekijät oikeuteen - väittää ampumavälikohtauksen traumatisoineen hänet

Lue myös: Tinder vahvistaa, ettei kohudokumentin huijarilla ole asiaa deittisovellukseen

Lähteet: TMZ, YouTube, NBC Miami

Kilpailut

Uusimmat