Kuva: AOP / AOP

Marilyn Manson haastoi Evan Rachel Woodin oikeuteen kunnianloukkauksesta - syynä seksuaalirikossyytökset

03.03.2022 15:15 - Iiro Myllymäki

Marilyn Mansonin mukaan Evan Rachel Wood on levittänyt valheita syyttäessään häntä seksuaalirikoksista.

Voit kuunnella artikkelin alta tai tästä linkistä.

Rokkari Marilyn Manson, oikealta nimeltään Brian Warner, 53, on haastanut ex-kumppaninsa, näyttelijä Evan Rachel Woodin, 34, oikeuteen kunnianloukkauksesta. Syynä ovat Woodin Mansoniin kohdistamat syytökset seksuaalisesta väkivallasta. Asiasta uutisoi muun muassa The Guardian.

Mansonin Los Angelesin oikeuteen jättämässä kanteessa syytetään myös Woodin ”on-off-kumppani” Ashley ”Illma” Gorea valheiden levittämisestä. Kanteen mukaan kaksikko on leimannut Mansonin ”raiskaajaksi ja hyväksikäyttäjäksi”.

- Tämä on ilkeämielinen valhe, joka on suistanut Warnerin menestyksekkään musiikki-, TV- ja elokuvauran raiteiltaan, kanteessa todetaan.

Woodin ja Goren edustajat eivät vastanneet oikeusjutusta ensimmäisenä uutisoineen Deadlinen yhteydenottoon.

Manson väittää nyt, että Wood ja Gore tekeytyivät FBI-agentiksi ja lähettivät hänelle väärennetyn kirjeen luodakseen vaikutelman, että Manson on FBI:n tutkinnan kohteena. Kanteessa todetaan lisäksi, että Gore yritti hankkia käsiinsä kirjautumistiedot Mansonin kännykkään, tietokoneelle ja sähköpostiin. Goren kerrotaan myös luoneen valheellisen sähköpostiosoitteen, jonka avulla hän tekaisi todisteita siitä, että Manson lähettäisi pornografista materiaalia sähköpostitse.

Tämän lisäksi Manson väittää, että Wood ja Gore antoivat muille Mansonia rikoksista syyttäville muistilistoja ja käsikirjoituksia, joissa todettiin ”spesifit väitetyt hyväksikäyttöteot”, joista Mansonia tulisi syyttää.

Evan Rachel Wood tuli julki Manson-syytöstensä kanssa viime vuoden helmikuussa. Nainen kertoi tuolloin sosiaalisessa mediassa, että Manson oli vuosien ajan kohdistanut häneen ”kammottavaa hyväksikäyttöä”. Wood ja Manson seurustelivat vuosina 2007–2010. HBO on tehnyt Woodista kaksiosaisen dokumentin Phoenix Rising, jossa Wood kertoo kokemuksistaan suhteen ajoilta. Nainen väittää dokumentissa muun muassa, että Manson ”käytännössä raiskasi” hänet musiikkivideon kuvauksissa vuonna 2007. Pääset lukemaan aiheesta lisää tästä artikkelista.

Woodin syytösten jälkeen ainakin 15 naista on syyttänyt Mansonia muun muassa raiskauksista, seksuaalisesta ahdistelusta ja henkisestä väkivallasta. Rolling Stone -lehti julkaisi marraskuussa pitkän artikkelin, jossa käytiin muun muassa läpi Mansonin väitettyjä tapoja kiduttaa naisia psykologisesti. Manson on jo aiemmin kiistänyt häneen kohdistetut syytökset.

Lue myös: Marilyn Manson kiistää Evan Rachel Woodin raiskaussyytöksen - 'Helppo osoittaa vääräksi'

Lue myös: "Käytännössä minut raiskattiin kameroiden käydessä" - Evan Rachel Woodilta uusi syytös Marilyn Mansonia kohtaan

Lähteet: The Guardian, Deadline

Kilpailut

Uusimmat