Kuva: AOP / EPA

Tiffany Haddish puolustaa Will Smithin käytöstä Oscar-gaalassa: "Kaunein asia, mitä olen nähnyt"

28.03.2022 15:15 - Riia Frost

Oscar-gaalassa nähty tilanne on herättänyt paljon keskustelua.

Vuoden 2022 Oscar-gaalan yksi kohutuimmista hetkistä oli, kun Will Smith, 53, löi koomikko Chris Rockia, 57, kasvoihin tämän pilkatessa näyttelijän vaimon Jada Pinkett Smithin, 50, hiuksia.

People-julkaisun mukaan Girls Trip -elokuvasta tunnettu näyttelijä ja koomikko Tiffany Haddish, 42, puolustaa Smithin käytöstä Oscar-gaalan lavalla.

- Kun näin mustan miehen puolustamassa vaimoaan, se merkitsi minulle erittäin paljon, Haddish kertoo.

- Naisena, joka on tuntenut olonsa epäsuojelluksi, koen jonkun sanoessa ”pidä naiseni nimi poissa suustasi” ja ”jätä vaimoni rauhaan” olevan teko, jota jokaisen aviomiehen tulisi tehdä, Haddish lisää vedoten Smithin aggressiivisiin sanoihin Rockille.

Haddish oikeuttaa Smithin teon väkivaltaisuudesta huolimatta ja toteaa tilanteen tuovan hänelle uskoa siitä, että maailmassa on edelleen hyviä miehiä.

Tiffany Haddish loisti Oscar-gaalassa vihreässä olkaimettomassa mekossa. (kuva: AOP)

- Ehkä maailma ei pitänyt siitä, mihin tilanne johti, mutta minulle se oli kaunein asia, mitä olen nähnyt. Koska se sai minut uskomaan, että maailmassa on edelleen miehiä, jotka rakastavat ja välittävät heidän vaimoistaan, Haddish avaa.

Haddish myös painottaa, ettei Smith olisi todennäköisesti tehnyt mitään, jos hänen vaimonsa olisi ollut hyväksyväinen Rockin vitsailun suhteen. Haddish toteaa Smithin vaimon hiusten häpäiseminen suorassa lähetyksessä olleen kuitenkin ilmiselvästi loukkaavaa ja siksi aviomies varmasti koki tarpeelliseksi tehdä loukkaavalle tilanteelle jotakin.

- Hän vain puolusti vaimoaan, Haddish toteaa lopuksi.

Vaikka Smithin vaimo on ollut avoin autoimmuunisairaudestaan alopeciasta, näyttelijä ei ole kuitenkaan kommentoinut Rockin herjaavaa vitsiä hänen hiuksistaan tai sen seurauksia. Rock lupasi Smithille olla jatkossa vitsailematta näyttelijän puolisosta.

Videon tilanteesta voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Will Smith tulistui vaimoonsa kohdistuvasta vitsistä - löi juontajaa

Lue myös: Yksi Oscar-gaalan juontajista toteaa järjestäjille: "Jos haluatte minut selvinpäin, täytyy palkkaani lisätä nollia"

Lähteet: People

Kilpailut

Uusimmat