Kuva: AOP

Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin "häistä" uutta tietoa - halusivat naimisiin mutta kohtasivat esteen

07.04.2022 17:15 - Iiro Myllymäki

Kourtney Kardashian ja Travis Barker yllättyivät, kun eivät saaneetkaan aviolupaa keskellä yötä Las Vegasissa.

Tiistaina uutisoitiin, että Kourtney Kardashian, 42, ja Travis Barker, 46, olivat menneet naimisiin. TMZ:n mukaan pariskunta meni naimisiin Las Vegasissa Elvis-imitaattorin vihkimänä keskellä yötä. Vihkikappelin omistaja kertoi People-lehdelle, että parilla oli aviolupa. Myöhemmin kuitenkin uutisoitiin, että parilla ei ollut tätä virallista lupaa ja seremonia oli spontaania hauskanpitoa. Näin ollen pari ei ole vielä virallisesti naimisissa.

Nyt Kourtney Kardashian on kertonut tapahtumista Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa. Kimmel sanoi, että pari meni ”feikisti naimisiin”, mutta Kardashian itse ei halunnut käyttää tätä termiä.

- Meillä ei ollut mahdollisuutta saada aviolupaa siihen aikaan. Kysyimme viisi kertaa, mitä meidän pitää tehdä, jotta tämä voi tapahtua. Kello oli jotain kaksi yöllä, ja kuulemma luvan saisi vasta kahdeksalta aamulla, Kardashian sanoi.

Nainen oli yllättynyt siitä, että aviolupaa ei ollut mahdollista saada tuohon aikaan.

Samaisessa haastattelussa myös Kim Kardashian ihmetteli, miten Las Vegasissa ei ollut mahdollista saada lupaa keskellä yötä. Kourtney ja Travis eivät antaneet virallisuuden puutteen estellä.

- Me teimme sen joka tapauksessa. Teimme, mikä sydämessä tuntui oikealta, Kourtney Kardashian sanoi.

Talk show -vetäjä Jimmy Kimmel vielä kysyi, menikö tilanne niin, että pari halusi mennä todella naimisiin mutta ei vain pystynyt siihen lupa-asioiden puitteissa. Kourtney kertoi, että asia meni juuri näin.

Jimmy Kimmelin haastattelussa olivat Kourtneyn ja Kimin lisäksi myös Khloé Kardashian sekä Kris ja Kendall Jenner. Kris ja Khloé kertoivat tienneensä Kourtneyn ja Travisin yllätyksestä jo ennen kuin asiasta uutisoitiin. Khloé kertoo olleensa mukana hääseremoniassa etänä FaceTimen kautta. Kim puolestaan myönsi, että hän oli tuohon aikaan jo nukkumassa.

- Kourtney kertoi asiasta ryhmäkeskustelussamme. ”Muuten, menin naimisiin viime yönä.” Heräsin, ja kännykässäni oli miljoona viestiä, Kim sanoi.

Kourtney Kardashian jakoi Instagram-tilillään kuvia seremoniasta. Hän kertoi, että vihkiseremonia toteutettiin muutaman tequilan jälkeen. Aiemmin illalla pariskunta oli juhlinut Grammy-gaalassa.

Lue myös: Kourtney Kardashian julkaisi kuvia häistään - 'Hän on niin rakastunut, että tekee mitä tahansa'

Lue myös: Kim Kardashian kertoo olevansa rehellinen lapsilleen heidän isästään Kanye Westistä: "He tietävät"

Lähteet: Metro, Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat