Kuva: Nelonen

Sami Kuronen paljastaa, että monen toivoma muutos on tapahtumassa seuraavalla Tempparit-kaudella

14.04.2022 09:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Temptation Island Suomi -ohjelmassa nähdään ensi kaudella hieman aiempaa varttuneempaa väkeä.

Temptation Island Suomi -ohjelman juontaja Sami Kuronen valottaa hieman seuraavan kauden kuvioita Instagramissa. Mies kertoo, että haku on vielä käynnissä sekä pariskuntien että sinkkujen osalta. Kausi kuvataan kesäkuussa Etelä-Espanjassa Marbellan lähistöllä.

Yksi monen toivoma muutos on toteutumassa ensi kaudella.

”Nyt näyttää vahvasti myös siltä, että monen toive toteutuu ja keski-ikä tulee edellisiin kausiin verrattuna hieman nousemaan, joten +-kolmekymppiset sinkut ja varatut… Nyt kannattaa laittaa hakupaperit vetämään”, Kuronen kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Parisuhderealityn hakusivulla kerrotaan, että ohjelmaan haetaan yli 20-vuotiaita pariskuntia, joiden kummallakaan osapuolella ei ole alaikäisiä lapsia. Hakusivulla kuvaillaan, että parit ovat voineet olla yhdessä useita vuosia tai he voivat olla vastarakastuneita. Ohjelmaan haetaan myös kaikenikäisiä sinkkuja.

Temptation Island Suomi -ohjelmassa pariskunnat lähtevät testaamaan parisuhteensa kestävyyttä luksushuviloihin, joissa heitä saapuu viettelemään joukko sinkkuja. Parit erotetaan toisistaan, ja heille näytetään iltanuotiovideoilla kumppaninsa tekemisistä koosteita. Ohjelman lopussa parit päättävät, poistuvatko takaisin kotiin yhdessä vai eronneina. Sarjasta nähdään seuraavaksi jo 11. kausi.

Edellisellä kaudella ohjelman casting herätti paljon huomiota, sillä useammalla osallistujalla oli rikostaustaa. Yhden sinkkumiehen seksuaalirikossyytteet saivat ohjelman pariskunnat mietteliäiksi sarjan tiedotustilaisuudessa.

Lue myös: MTV: TIS-ohjelmassa rakastuneet Eetu ja Essi asuvat yhdessä - katso tuore videohaastattelu

Lue myös: IS: Tempparit-Tony saanut kuvausten jälkeen törkyä niskaansa - työpaikalla kuultu lausahdus järkytti

Lähde: Nelonen

Kilpailut

Uusimmat