Kuva: AOP

Johnny Depp ei aio enää palata merirosvorooliinsa - ei, vaikka Disney tarjoaisi valtavaa summaa

23.04.2022 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Depp taistelee tällä hetkellä oikeudessa ex-vaimoaan Amber Heardia vastaan.

Näyttelijä Johnny Depp, 58, käy paraikaa oikeustaistelua entistä puolisoaan, Amber Heardia, 35, vastaan. Depp on haastanut Heardin oikeuteen kunnianloukkauksesta, jonka mukaan Heard olisi tuhonnut näyttelijän uran esittämällä valheita Deppistä. Depp vaatii Heardilta 50:n miljoonan dollarin korvauksia.

Heard on muun muassa väittänyt, että Depp olisi pahoinpidellyt häntä avioliiton aikana. Myös Depp on väittänyt samaa Heardista.

Oikeudessa Depp kertoi vastikään, että viime vuosien aikana miehen elinkeinoa on tuhottu syytösten vuoksi. Esimerkiksi Disney ilmoitti muutama vuosi sitten, että Deppiä ei enää nähdä Jack Sparrow -merirosvoroolissa jättisuositussa Pirates of the Caribbean -elokuvasarjassa.

- Se päätös ei yllättänyt minua. Useamman vuoden koko maailma on kutsunut minua "vaimonhakkaajaksi" ja uskon, että Disney halusi katkaista siteet, sillä se ei halunnut olla osana kohussa, Depp sanoi Heardin asianajajalle Ben Rottenborille.

Depp ilmoitti, että hänen oli pakko haastaa Heard oikeuteen syytöksistä, sillä hän ei enää koskaan pysty täysin puhdistamaan mainettaan. Samalla Depp paljasti, että ei aio enää palata merirosvoelokuviin, vaikka Disney sitä pyytäisi.

- Onko näin, herra Depp, että vaikka Disney tarjoaisi sinulle 300 miljoonaa dollaria, niin mikään ei saisi sinua enää takaisin Pirates of the Caribbean -elokuviin? Rottenbor kysyi.

- Se on totta, herra Rottenborn, Depp vastasi.

Oikeudenkäynnin viimeaikaisista vaiheista voit lukea täältä.

Lue myös: Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynnissä uusia paljastuksia pariskunnan suhteesta

Lue myös: Amber Heard, ystävä vai koira? Joku kakkasi Johnny Deppin sänkyyn

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat