Kuva: AOP

Chris Rockin äidiltä tiukkaa tekstiä Will Smith -tapauksesta: "Hän läimäytti meitä kaikkia"

25.04.2022 19:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Rosalie "Rose" Rockin mielestä Smith ei ole tehnyt tarpeeksi pahoitellakseen tekojaan.

Voit kuunnella artikkelin alta tai Podplaysta.

Näyttelijä Will Smith, 53, läimäytti koomikko Chris Rockia, 57, Oscar-gaalassa ja sai aikaan valtavan kohun. Nyt Rockin äiti Rosalie ”Rose” Rock, 77, on kertonut kantansa kuohuttaneeseen tapaukseen. Asiasta kirjoittaa muun muassa Independent. Rockin äidin mielestä Smith ei satuttanut teollaan ainoastaan Chris Rockia.

- Kun hän läimäytti Chrisiä, hän läimäytti meitä kaikkia. Hän läimäytti minuakin siinä samalla, koska jos satutat lastani, satutat minuakin, Rose Rock sanoo WIS TV:n haastattelussa.

Nainen kertoo luulleensa ensin, että tilanne oli lavastettu. Vasta kun Smith palasi istumaan paikalleen ja alkoi huutaa Rockille, hän tajusi, että tilannetta ei ollut käsikirjoitettu.

Smith tulistui tilanteessa Rockin heittämästä vitsistä, joka kohdistui hänen vaimoonsa Jada Pinkett Smithiin, 50. Rock vitsaili, että Pinkett Smith on valmistautumassa Sotilas Jane -elokuvan jatko-osaan. Tällä mies viittasi Pinkett Smithin siiliksi ajeltuun tukkaan, jollainen Sotilas Jane -elokuvassa nähdään Demi Moorella. Pinkett Smith on puhunut julkisuudessa avoimesti sairastamastaan autoimmuunisairaus alopeciasta, joka aiheuttaa ihokarvojen lähtöä. Tv-kuvassa nähtiin, että Will Smith ensin nauroi vitsille, kun taas Jada Pinkett Smith pyöritteli silmiään. Chris Rockin äiti nostaa haastattelussa tämän kohdan esiin. Hän uskoo Smithin menneen lyömään Rockia, koska Pinkett Smith pahastui Smithin naurusta vitsille. Palattuaan paikalleen lyönnin jälkeen Smith vielä huusi Rockille.

- Pidä vaimoni nimi poissa suustasi, Smith sanoi voimasanan kera.

Myöhemmin saman illan aikana Smith pokkasi parhaan miespääosan palkinnon ja piti puheen itkien. Hän pahoitteli käytöstään palkinnot jakavalta elokuva-akatemialta ja muilta ehdokkailta, mutta ei tässä kohtaa ottanut Rockia esiin. Vasta myöhemmin Smithin Instagram-tilillä julkaistiin anteeksipyyntöviesti, jossa Smith pahoitteli käytöstään myös Rockilta.

Rose Rockin mielestä Smith ei ole pahoitellut asiaa tarpeeksi.

- Minusta tuntuu pahalta, että hän ei koskaan pyytänyt anteeksi. Hänen tiiminsä kirjoitti julkaisun, jossa hän sanoi pyytävänsä anteeksi Chris Rockilta. Kun kyse on tällaisesta henkilökohtaisesta asiasta, pitäisi lähestyä toista ihmistä suoraan, Rose Rock sanoo.

Chris Rock on kommentoinut tapausta vain hyvin lyhytsanaisesti stand up -keikoillaan. Varsinaista julkista ulostuloa häneltä ei ole vielä nähty.

Lue myös: Will Smith sai porttikiellon Oscar-gaalaan huonon käytöksensä vuoksi

Lue myös: Will Smith nähtiin julkisesti ensimmäistä kertaa sitten Oscar-gaalan välikohtauksen

Lue myös: Chris Rock on hämillään Oscar-gaalan välikohtauksesta - "Ei voi kuvitella antavansa Willille anteeksi"

Lähteet: Independent, Us Weekly

Kilpailut

Uusimmat