Kuva: AOP

Chris Rock on kommentoinut Will Smith -tapausta ytimekkäästi stand up -keikoillaan - "Sain kuuloni takaisin"

11.04.2022 19:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Chris Rock on puhunut kohulyönnistä lyhytsanaisesti.

Voit kuunnella artikkelin alta tai Podplaysta.

Koomikko Chris Rock, 57, on vitsaillut kohauttaneesta Oscar-gaalan välikohtauksesta stand up -keikoillaan. Rock ajautui kohun keskipisteeseen, kun näyttelijä Will Smith, 53, löi häntä Jada Pinkett Smithiä, 50, koskeneen vitsin jälkeen.

Rock on puhunut aiheesta lyhytsanaisesti stand up -keikoillaan paikallisten tiedotusvälineiden raporttien perusteella. Kalifornialaislehti Desert Sunin mukaan mies otti aiheen esille viime perjantain keikallaan.

- Kaikki on okei. Minulla on kokonainen show tulossa, enkä puhu siitä [Will Smith -tapauksesta, toim. huom.] ennen kuin minulle maksetaan. Kaikki on hyvin. Sain kuuloni takaisin, Rock sanoi.

Will Smith tulistui Chris Rockin heittämästä vitsistä, joka kohdistui Jada Pinkett Smithin siilitukkaan. (kuva: AOP)

Vain muutama päivä Oscar-gaalan jälkeen Rock esiintyi stand up -kiertueellaan Bostonissa. Hän otti Smith-tapauksen esiin tällöinkin vain lyhyesti.

- Minulla ei ole paljoa sanottavaa tänään siitä, joten jos tulit tänne sitä varten… Olin kirjoittanut kokonaisen show’n ennen viime viikonloppua, Rock sanoi.

Mies lisäsi, että aikoo jossain vaiheessa puhua enemmän tapauksesta.

- Prosessoin vieläkin sitä, mitä tapahtui. Jossain vaiheessa puhun siitä. Siitä tulee vakavaa ja siitä tulee hauskaa, Rock sanoi Independentin mukaan.

Rockin stand up -keikkojen lipunmyynnin kerrotaan vilkastuneen Oscar-välikohtauksen jälkeen.

Chris Rockin lähipiiristä on kerrottu, että Rock ei voi kuvitella antavansa Smithille anteeksi. Lähipiirilähteen mukaan Rock toivoo, että tapaus ei määritä hänen loppuelämäänsä.

Will Smith on pyytänyt tekojaan anteeksi Rockilta somepäivityksessä. Smith on saanut tekojensa seurauksena kymmenen vuoden porttikiellon Oscar-gaalaan. Smith tiedotti hyväksyvänsä päätöksen ja kunnioittavansa sitä.

Lue myös: Will Smith sai porttikiellon Oscar-gaalaan huonon käytöksensä vuoksi

Lue myös: Oscar-tuottaja paljastaa kulisseissa käydyt keskustelut lyönnin jälkeen - Chris Rockilla selkeä vastaus poliisille

Lähteet: Independent, Independent

Kilpailut

Uusimmat