Kuva: AOP

Piers Morgan hyökkäsi jälleen herttuatar Meghania vastaan - "Prinsessa Pinokkio"

26.04.2022 21:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan saivat osakseen kritiikkiä tv-tähden uudessa ohjelmassa.

Brittiläinen tv-juontaja Piers Morgan, 57, on jälleen suunnannut kritiikkiä prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin suuntaan. Morgan on aloittanut uudella TalkTV-kanavalla Piers Morgan Uncensored-ohjelman, jonka ensimmäisessä jaksossa esitettiin muun muassa miehen haastattelu Yhdysvaltain entisen presidentin Donald Trumpin kanssa.

Ensimmäistä jaksoa ei ehtinyt kulua montaakaan minuuttia ennen kuin Morgan päätyi puhumaan Sussexin herttuaparista. Morganin tarkoituksena on ohjelmassa hyökätä niin sanottua cancel-kulttuuria vastaan. Mies selitti tätä aikomustaan ohjelman alussa.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan (kuva: AOP)

- Aion tuhota tämän salakavalan, ilottoman yhteiskunnallisen vitsauksen kaikkein tehokkaimmilla demokratiaa puolustavilla aseilla, eli maalaisjärjellä ja totuudella. Ja tarkoitan totuutta, enkä vain jonkun omaa totuutta. Enkä todellakaan tarkoita prinsessa Pinokkion totuutta, Morgan sanoi.

Tässä kohtaa taustalla näytettiin herttuatar Meghanin kuvaa, johon oli muokattu Pinokkion pitkä nenä. Myöhemmin Morgan tuomitsi ”tekopyhät julkkikset, jotka julistavat yhtä mutta tekevät toista” ja puhuvat tasa-arvon nimissä.

- Tiedätte varmaan ihmistyypin, kuten hänen kuninkaallinen korkeutensa, Morgan sanoi ja taustalla näytettiin prinssi Harryn kuvaa.

Piers Morgan päätyi ankaran kritiikin kohteeksi puhuttuaan Harryn ja Meghanin Oprah-haastattelusta keväällä 2021. Mies juonsi tuolloin Good Morning Britain -ohjelmaa, jossa hän sanoi, ettei usko Meghanin kertomusta itsetuhoisista ajatuksista. Kohun noustua Morgan lähti ohjelmasta käytyään keskusteluja kanavan kanssa. Morgan on vielä tämän jälkeenkin syyttänyt herttuaparia valehtelusta.

Lue myös: Piers Morgan hyökkää jälleen herttuatar Meghanin kimppuun - nyt syynä naisen kirjaprojekti

Lue myös: Tv-tähti Piers Morgan ei usko Meghanin puheita itsetuhoisista ajatuksista - sai heti läksytyksen

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat