Kuva: Saku Tiainen

The Voice of Finland: Seniorin kilpailijat julki - mukana muutama julkisuudesta tuttu henkilö

09.05.2022 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tuomareina ohjelmassa toimivat Ressu Redford, Tarja Turunen ja Michael Monroe.

The Voice of Finland: Seniorissa kuuluu vuosien saatossa karttunut elämänkokemus ja tulkinnan syvyys. Kilpailijat ovat iältään 60-85-vuotiaita ja heidät on valittu liki 200:n hakemuksen joukosta. 

Nyt ohjelman kilpailijat on julkistettu. He ovat Lasse Selin, Arja Löytynoja, Olle Granqvist, Anneli Linnaranta, Kirsi Ukkonen, Kalle Jussila, Toddy Berg, Caron B., Anita Karjalainen, Raimo Junnikkala, Jaska Mäkynen, Anne Salo, Erika Korjus, Kalle Lehtonen, Seija Kokkonen ja Leena Hästbacka.

Mäntsäläläinen Kalle Jussila muistetaan muun nuassa 2015 Tangomarkkinoiden finaalista, jossa hän sijoittui toiseksi. Nykyisin Caron B. nimellä esiintyvä laulajatar puolestaan nousi aikansa suureksi julkkikseksi 80-luvulla, ja hänet muistetaan mallina, näyttelijänä ja laulajana nimellä Caron Barnes. Kisaan on lähtenyt rohkeasti mukaan myös vuoden 1991 Tangokuningas Jaska Mäkynen.

The Voice of Finland: Seniorin punaisiin valmentajien tuoleihin istuvat Ressu Redford, Nightwish-yhtyeestä vuosituhannen alussa maailmanmaineeseen noussut Tarja Turunen ja rock-legenda Michael Monroe.

The Voice of Finland: Senior -ohjelma alkaa Nelosella ja Ruudussa 20. toukokuuta.

Lue myös: The Voice Of Finland saa upouuden ohjelmaversion - tuomareina suomalaiset supertähdet

Lue myös: The Voice of Finlandin All Stars -kauden tähtivalmentajat paljastettiin - kaikki tuttuja vuosien takaa

Kilpailut

Uusimmat