Kuva: AOP

Amber Heard säikähti Johnny Deppiä - ex-pariskunnalla tarkat järjestelyt oikeudenkäynnissä

10.05.2022 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Depp ja Heard pyritään pitämään erillään kohutussa oikeudenkäynnissä.

Yksi vuoden puhutuimmista ja seuratuimmista tapahtumista on ex-avioparin Amber Heardin, 36, ja Johnny Deppin, 58, oikeudenkäynti. Depp taas haastoi ex-vaimonsa oikeuteen kunnianloukkauksesta, jonka mukaan Heard olisi levittänyt näyttelijästä väärää tietoa väittämällä hänen olleen väkivaltainen parisuhteen aikana. Heard vastasi ja haastoi Deppin oikeuteen myös väkivaltaisuudesta. Voit lukea oikeudenkäynnin eri käänteistä esimerkiksi täältä. 

Hollywood Life -julkaisun mukaan oikeussalissa on tehty tiukkoja järjestelyjä, jotta Heard ja Depp eivät voi kohdata toisiaan istuntojen ulkopuolella. Näyttelijät esimerkiksi kulkevat eri ovista ulos ja turvamiehet pitävät heidät erillään, jos he joutuvat kulkemaan samalla alueella.

Esimerkki näyttelijöiden suojaamisesta on levinnyt sosiaalisessa mediassa. Videolla Heard ja Depp meinaavat kohdata toisensa tauon alkaessa, mutta näyttelijöiden henkilökunta rientää väliin ja pitää tähdet erillään. Heard säikähtää lähestyvää Deppiä, joka lopulta ohjataan toiseen suuntaan.

Näet videon alta tai tästä. 

Oikeudessa Depp kertoi vastikään, että viime vuosien aikana miehen elinkeinoa on tuhottu syytösten vuoksi. Esimerkiksi Disney ilmoitti muutama vuosi sitten, että Deppiä ei enää nähdä Jack Sparrow -merirosvoroolissa jättisuositussa Pirates of the Caribbean -elokuvasarjassa.

- Se päätös ei yllättänyt minua. Useamman vuoden koko maailma on kutsunut minua "vaimonhakkaajaksi" ja uskon, että Disney halusi katkaista siteet, sillä se ei halunnut olla osana kohussa, Depp sanoi Heardin asianajajalle Ben Rottenborille. Voit lukea lisää täältä.

Lue myös: Amber Heard kertoo Johnny Deppin kohdistaneen häneen seksuaalista väkivaltaa - "Repi pikkuhousuni"

Lue myös: Amber Heard todisti vuorostaan oikeudessa - "Tämä on kamalaa minulle"

Lue myös: Amber Heardin psykologi todistaa Johnny Deppin potkaisseen entistä puolisoaan - syynä mustasukkaisuus

Kilpailut

Uusimmat