Kuva: Maru Lemmetty/Nelonen

Erin kertoo onnellisuutensa reseptin: "Yksi onnellisimpia hetkiä on, kun olen kuorinut perunan"

13.05.2022 19:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Erin on oppinut arvostamaan tavallista arkea.

Muusikko Erin, 44, kertoo Iskelmän Satu Kotosen haastattelussa, että hänelle elämän ihanuus muodostuu pienistä hetkistä. Aiemmin suositussa Nylon Beat -bändissä laulanut Erin uskoo sen johtuvan hyvin nuorena aloitetusta artistielämästä. Nyt kaikkea tavallista osaa arvostaa eri tavalla.

Voit kuunnella koko haastattelun alta. 

- Kyllä mun yksi onnellisimpia hetkiä elämässä on se, kun olen kuorinut perunan. Niistä hetkistähän ne isoimmat muistot jää, vaikka munkin elämässä on välillä monen kymmenen tuhannen ihmisen edessä esiintymässä, ei se kuitenkaan vertaannu niihin pieniin hetkiin, muusikko pohtii.

Erin kertoo, että kaiken kiertue-elämän jälkeen hän on ymmärtänyt arjen olevan paljon suurempaa luksusta kuin kaiken kimaltavan keikkailun.

- Arkinen, tavallinen elämä tuntuu musta aina luksukselta, koska olen niin nuoresta asti keikkaillut, kiertänyt ympäri Suomea, asunut hotelleissa, käynyt ravintoloissa ja ollut isoilla lavoilla, kaikkea sellaista ihmeellistä tapahtunut elämässä. Vieläkin tuntuu, että on sellainen uutuudenviehätys, että mä leikin kotia, Erin nauraa.

Hän uskoo monien muidenkin artistien tuntevan hyvin samoin.

- Kaikki jotka kiertävät tuolla ympäriinsä keikoilla tietävät, että kyllähän koti on enemmän luksus kuin hotellihuone, Erin kuvailee.

Lue myös: Erinin uuden kappaleen nimessä on yksi Suomen inhotuimmista sanoista - "Ei voinut jättää poiskaan"

Iskelmä ja Voice.fi kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat