Kuva: AOP

Bam Margera saavutti merkittävän virstanpylvään vieroitushoidossaan

17.05.2022 22:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Jackass-tähti on käynyt loppuun vuoden kestävän vieroitusohjelman.

Jackass-tähti Bam Margera, 42, on saavuttanut merkittävän virstanpylvään vieroitushoidossaan. TMZ-julkaisun mukaan mies on suorittanut loppuun vuoden kestäneen hoidon huume- ja alkoholiriippuvuudelle.

Margera kertoo TMZ:lle, että on juuri lopettanut hoito-ohjelman Floridassa ja siirtyy seuraavien kuukausien ajaksi avohoitoon. Margera kertoo asuvansa lähellä vieroitushoitolaitosta. Hänen mukaansa vaimo Nikki ja parin poika Phoenix ovat muuttaneet hänen luokseen nyt, kun mies on päässyt pois hoitolaitoksesta.

Margera on juhlistanut virstanpylvästään Instagram-päivityksillä, jotka voit katsoa alta tai tästä ja tästä linkistä.

Complex-julkaisu kirjoittaa, että Margeran tavoitteena on muuttaa takaisin Etelä-Kalifornian alueelle ja ostaa uusi koti. Hänen tavoitteenaan on toimia päihdevastaisessa työssä skeittaajien keskuudessa.

Margeran toipuminen ei ole ollut suoraviivaista. Hänet nähtiin syyskuussa sekavassa tilassa Floridassa, ja hänet kyydittiin takaisin vieroitukseen poliisiautolla. Margeran elämässä oli viime vuonna muitakin vastoinkäymisiä, sillä hän sai potkut Jackass Forever -elokuvan tekemisestä käryttyään huumetestissä. Margera haastoi muut Jackass-ryhmäläiset, tuotantoyhtiö Paramount Picturesin ja tv-kanava MTV:n oikeuteen, ja myöhemmin osapuolet saavuttivat asiassa sovitteluratkaisun.

Lue myös: Poliisi toimitti Jackass-tähden vieroitushoitoon - sai aiemmin potkut huumesekoilun vuoksi

Lue myös: Huumeista kärynnyt Bam Margera haastoi Jackass-ryhmän oikeuteen - aikoo estää elokuvan julkaisun

Lähteet: TMZ, Complex

Kilpailut

Uusimmat