Kuva: AOP

Mustasukkainen Scott Disick suututti Kardashian-perheen - "En pidä tuosta käytöksestä"

22.05.2022 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Riita sai alkunsa Disickin ja Kendall Jennerin tulisesta väittelystä.

Scott Disick, 38, on mukana uudessa The Kardashians -sarjassa, sillä mies on jo vuosia ollut hyvin läheinen perheen kanssa. Disick seurusteli pitkään Kourtney Kardashianin, 43, kanssa ja heillä on kolme yhteistä lasta. Pariskunta erosi vuonna 2015, mutta Disick on silti pysynyt osana Kardashian-Jenner-klaania.

Edellisessa The Kardashians -jaksossa Disick ja Kendall Jenner riitaantuivat, kun Disick ei ymmärtänyt, miksi hän ei saanut aluksi kutsua perheen kiitospäiväjuhliin. Tämän jälkeen Disick vielä kysyy Kendallilta, miksi Kendall ei kutsunut häntä syntymäpäivilleen.

- Eivät ne olleet juhlat, minulla oli vain muutamia ihmisiä illallistamassa, Kendall vastasi.

Näet videon riitatilanteesta alta.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Disick on mustasukkainen siitä, että Kourtney ja Travis Barker ovat useammin mukana juhlissa kuin hän. Kun Kendall nousi vihaisena pöydästä tulistuneen väittelyn jälkeen, Disick kertoi tunteistaan Kris Jennerille.

- Minun ei pitäisi olla enää osa tätä perhettä enkä ehkä edes halua, Disick sanoi.

- Kendall ei pidä siitä, että hän on sinun ja Kourtneyn välissä selvittelemässä asioita. Et voi vain saada ihmisiä tuntemaan syyllisyyttä, Kris Jenner tuhahti takaisin.

Kendall haluaisi, että Disick ja Kourtney kävisivät läpi väliensä tilan ja juttelisivat asioista, ettei kenenkään tarvitsisi kuiskutella selän takana.

- Scott yrittää saada kaikki muut näyttämään pahiksilta. Rakastan häntä, mutta en pidä tuosta käytöksestä, Kendall toteaa siskolleen Khloé Kardashianille.

- Haluan pysyä erossa tästä draamasta, Kendall jatkaa.

Kourtney Kardashianin uusi suhde rumpali Travis Barkerin kanssa on ollut Disickille kova pala ja hän on avoimesti kertonut olevansa mustasukkainen entisestä puolisostaan. Barker ja Kardashian menivät lokakuussa kihloihin ja hiljattain naimisiin.

Lue myös: Scott Disick yrittää hyväksyä vaimonsa uuden liiton - 'Hän joutuu elämään pahimman painajaisensa yhä uudestaan'

Lue myös: Scott Disickiä pelottaa varsinkin yksi asia Kourtney Kardashianin uuden suhteen vuoksi

Lue myös: Scott Disick nähtiin illallistamassa naisen kanssa - onko kyseessä uusi mielitietty?

Lähde: People

Suosittelemme

Uusimmat