Kuva: AOP

Emma Thompson puhuu kohtaamastaan kehovihasta - 'Minulle ei ole koskaan tarjottu seksikohtauksia'

23.05.2022 19:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Kaksinkertainen Oscar-voittaja on joutunut kestämään uransa aikana kehonsa arvostelua niin medialta kuin elokuvamaailman tekijöiltäkin.

Näyttelijä Emma Thompson, 63, on puhunut kohtaamastaan kehovihasta uransa varrelta.

Kaksinkertainen Oscar-voittaja kertoo The Times -lehden haastattelussa miespuolisten johtajien kertoneen näyttelijälle, ettei hänellä ole 'oikeanlainen keho' elokuvien seksikohtauksiin.

- Minulle ei oikeastaan koskaan ole tarjottu seksikohtauksia. Kuten äitini on sanonut, olen näytellyt 'hyviä' naisia. Olen 'aivot'. Minua ei myöskään koskaan ole näytetty sellaisessa muodossa, jonka joku haluaisi nähdä alastomana, Thompson toteaa.

- Tarkoitan miesjohtajia. Olen liian suulas, en riittävän kaunis, eikä minulla ole oikeanlainen keho. Sinulle kerrotaan jatkuvasti, millainen keho sinulla on, näyttelijä lisää.

Näyttelijä muistelee myös median kommentoineen hänen kehoaan uran aikana.

- Erään antamani haastattelun jälkeen miestoimittaja kirjoitti minun lihoneen Fortunes of War -sarjan jälkeen, jonka vuoksi 'jalkani ovat kuin tukit'. Hän myös kirjoitti minun päästäneen itseni repsahtamaan, Thompson muistelee hänestä kirjoitettua artikkelia.

- Olin tuolloin 31, enkä suoraan sanoen enää näännyttänyt itseäni. En usko ihmisten ymmärtävän, kuinka laihoja näyttelijät todellisuudessa ovat. He näyttävät... epätodellisilta, näyttelijä summaa ajatuksiaan.

(kuva: AOP)

Thompson näyttelee uudessa Good Luck to You, Leo Grande -elokuvassa eläköitynyttä leskeä, joka ostaa seksityöntekijältä palveluja kokeakseen ensimmäisen orgasminsa, saadakseen nautintoa ja tutkiakseen itseään. Elokuvassa Thompson on myös ensimmäisiä kertoja alasti kameran edessä.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Cruella-elokuvan tähti ei käytä alusvaatteita - kertoo nyt epämukavista kuvaushetkistä

Lue myös: Emma Thompsonin, 56, erikoinen alastonkuva leviää netissä - mukana aviomies ja kuolleita kaloja

Lue myös: Emma Thompsonin tanssiliikkeet varastivat show'n Adelen keikalla - myös laulaja itse huomioi

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat