Kuva: AOP

Jason Momoa halusi, että Amber Heard pidetään Aquaman 2 -elokuvassa - piti puolia järkkymättömästi

24.05.2022 21:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Oikeudenkäynnissä kuultiin syitä sille, miksi Amber Heard sai pitää roolinsa Aquaman 2 -elokuvassa vastustuksesta huolimatta.

Näyttelijä Amber Heardin, 36, ja tämän entisen puolison, näyttelijä Johnny Deppin, 58, välisessä oikeudenkäynnissä on kuultu media-alan konsulttina toimivaa Kathryn Arnoldia. Tämän mukaan Heard sai pitää roolinsa Aquaman 2 -elokuvassa ainoastaan siitä syystä, että näyttelijä Jason Momoa, 42, ja elokuvan ohjaaja James Wan halusivat järkkymättömästi pitää Heardin elokuvassa.

- Hän ei ollut vain hyvä näyttelijä, vaan hän oli nyt myös maailmankuulu, sillä hän esiintyi yhdessä DC Comicsin menestyneimmistä elokuvista, Arnold kertoo kuvaillessaan sitä, kuinka suuri merkitys Aquamanissa esiintymisellä oli Heardin roolille. Hän kuitenkin myöntää Heardin roolin kokeneen kolauksen oikeudenkäynnin seurauksena.

Arnold esittää todistuksessaan Heardin menettäneen noin 45-50 miljoonaa dollaria menetettyjen työmahdollisuuksien vuoksi, jotka ovat seurausta Deppin nostamasta haasteesta Heardia vastaan. Hänen mukaansa Heard on joutunut myös sosiaalisessa mediassa vainoamisen kohteeksi, sillä hänen mukaansa sosiaalisen media negatiivisuuskampanja alkaa aina uudestaan, kun Heard nousee esiin.

Myös Heard on kertonut aiemmin joutuneensa todella taistelemaan uransa puolesta sen jälkeen, kun Deppille määrättiin lähestymiskielto häntä kohtaan.

(kuva: AOP)

Arnold nostaa esiin myös joitakin Deppiä kohtaan esitettyjä syytöksiä.

- Olemme puhuneet epävakaasta käyttäytymisestä, myöhästelystä, huumeista sekä alkoholin väärinkäytöstä, Arnold toteaa. Hänen mukaansa kyseessä on valitettava ongelma. Hän myös toteaa, että alalle saattaa olla ongelmallista jatkaa Deppin kanssa työskentelyä.

Niin ikään myös Deppin puoli on nostanut esiin, että Depp on kärsinyt oikeudenkäynnin seurauksista. Deppin managerina työskennellyt Jack Whigham on esimerkiksi todennut Deppin menettäneen roolinsa Pirates of the Caribbean -elokuvasarjassa Heardin vuoksi.

Entinen aviopari käy oikeutta Heardin vuonna 2018 kirjoittaman esseen vuoksi, jossa hän kertoo joutuneensa perheväkivallan uhriksi. Vaikkei Deppiä nimetä artikkelissa, väitetään hänen olevan tunnistettavissa Heardin kirjoituksesta. Depp on kiistänyt häneen kohdistetut väitteet väkivaltaisuudesta.

Voit lukea oikeudenkäynnistä aiemmin kirjoitetut uutiset täältä.

Lue myös: Amber Heard syyttää Johnny Deppin asianajajia Aquaman 2 -roolin pienentymisestä: "Se on kidutusta"

Lue myös: Amber Heardin rooli Aquamanissa kutistuu alle 10 minuuttiin - vetoomuksen allekirjoittanut jo 3 miljoonaa

Lue myös: Johnny Deppin ex-agentti paljastaa, miksi mies menetti töitä jo ennen Amber Heardin syytöksiä

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Uusimmat