Kuva: AOP

Kate Mossin kerrotaan todistavan tänään keskiviikkona Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynnissä

25.05.2022 11:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Huippumalli seurusteli Johnny Deppin kanssa 1990-luvulla.

Huippumalli Kate Mossin, 48, kerrotaan osallistuvan näyttelijä Amber Heardin, 36, ja tämän entisen puolison, näyttelijä Johnny Deppin, 58, väliseen oikeudenkäyntiin. Deppin lähipiiristä kerrotaan, että Moss osallistuu istuntoon videon välityksellä tänään keskiviikkona.

Moss on seurustellut aiemmin Deppin kanssa ja hänen nimensä on noussut esiin aiemmin oikeudenkäynnissä. Heard nosti mallin nimen esiin, kun oikeudessa käsiteltiin Deppin ja Heardin siskon, Whitney Henriquezin, 34, välillä väitetysti käytyä riitaa.

Heard kertoi tuolloin Henriquezin olleen lähellä portaikkoa "tulilinjalla, yrittäen saada Deppin lopettamaan", joka oli muistuttanut Heardia Deppin ja Mossin välillä huhutusta välikohtauksesta.

- [Henriquezin] selkä oli portaikkoa kohti ja Johnny huitaisee häntä kohti, Heard totesi todistuksessaan.

- En epäröi, en odota - ajattelen vain välittömästi mielessäni Kate Mossia ja portaita, hän jatkoi.

- Ja huitaisin häntä [Deppiä], Heard totesi muistellessaan vuonna 2015 tapahtunutta välikohtausta.

Deppin asianajajien kerrotaan nähdyn lyövän nyrkkejä yhteen Heardin mainitessa Mossin nimen oikeudenkäynnissä. Tämä johtui mahdollisesti siitä, että Mossin mainitseminen antaisi Deppin asianajajille mahdollisuuden tuoda mallin oikeuden eteen kertomaan huhutusta välikohtauksesta.

Ensimmäisen kerran Heard mainitsi Mossin nimen todistuksessaan jo vuonna 2020, jolloin Depp kävi kunnianloukkausoikeudenkäyntiä The Sun -lehteä vastaan.

- Muistan kuulleeni tiedon, että hän on työntänyt tyttöystävänsä - uskon kyseessä olleen Kate Moss - alas portaita. Olen kuullut tämän huhun kahdelta eri henkilöltä ja se oli tuoreena mielessäni, Heard on todennut aiemmin.

Moss ja Depp ovat eronneet vuonna 1997 neljän vuoden mittaisen seurustelusuhteen jälkeen. He kuitenkin esiintyivät julkisesti yhdessä vielä vuonna 1998.

Depp pidätettiin syyskuussa 1994 ja häntä syytettiin hotellihuoneensa tuhoamisesta. Poliisi raportoi tuolloin löytäneensä hotellihuoneesta päihtyneessä tilassa ja Mossin vahingoittumattomana. Depp tuomittiin maksamaan korvauksia hotellille aiheuttamistaan tuhoista.

Vuonna 2012 Moss kertoi Vanity Fairin haastattelussa itkeneensä vielä vuosia heidän suhteensa päättymisen jälkeen.

- Koskaan ei oikeastaan ole ollut ketään, joka olisi voinut pitää huolta minusta. Johnny piti hieman. Uskoin hänen puheitaan. Jos kysyin häneltä: 'mitä minun pitäisi tehdä?', hän kertoi minulle. Ja sitä minä jäin kaipaamaan eromme jälkeen. Menetin todella sen ihmisen, johon voin luottaa, Moss kertoi vuosikymmen sitten haastattelussa.

Depp ja Heard käyvät paraikaa oikeudenkäyntiä toisiaan vastaan. Depp on haastanut Heardin oikeuteen kunnianloukkauksesta. Heard puolestaan syyttää Deppiä vihakampanjan masinoimisesta häntä kohtaan.

Voit lukea aiemmin oikeudenkäynnistä kirjoitetut uutiset täältä.

Lue myös: Some jakautui jyrkkiin Depp- ja Heard-leireihin - toisen kannatusvideoilla yli 12 miljardia katselua

Lue myös: Amber Heardin lakimiehet muuttivat mielensä - eivät aiokaan kutsua Johnny Deppiä todistajakseen

Lue myös: Johnny Deppin ex-puoliso todistaa näyttelijän olleen mustasukkainen ja kontrolloiva - jatkuvaa utelua menoista

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat