Kuva: AOP / Shutterstock

Johnny Deppin ex-puoliso todistaa näyttelijän olleen mustasukkainen ja kontrolloiva - jatkuvaa utelua menoista

20.05.2022 15:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Ellen Barkin oli suhteessa Johnny Deppin kanssa 1990-luvulla. Hänen mukaansa Depp käytti runsaasti päihteitä ja oli mustasukkainen.

Näyttelijä Johnny Deppin, 58, ja näyttelijä Amber Heardin, 36, välisessä oikeudenkäynnissä on kuultu Deppin entistä puolisoa, näyttelijä Ellen Barkinia, 68.

Barkinia kuultiin Heardin asianajajien kutsumana. Hänen videotodistuksensa oli nauhoitettu vuonna 2019.

Barkin kertoo olleensa seksisuhteessa Deppin kanssa 1990-luvulla. Hänen mukaansa Depp oli katkera mies, jolla oli päihdeongelmia.

- Hän oli mustasukkainen ja kontrolloiva, Barkin kuvailee Deppin käytöstä heidän suhteensa aikana.

- 'Minne olet menossa? Kenen kanssa? Mitä teit eilen illalla?' Barkin kuvailee Deppin jatkuvasti kyselleen.

Hänen mukaansa Depp oli myös suuttunut nähdessään naarmun Barkinin selässä, väittäen tämän tulleen seksistä toisen henkilön kanssa.

Barkin kertoo myös Deppin alkoholinkäytöstä.

- Hän oli usein humalassa. Hän oli punaviinin juoja, näyttelijä kertoo.

Hän kertoo myös Deppin kerran suuttuneen niin paljon, että oli heittänyt viinipullon heidän hotellihuoneensa poikki. Tämä tapahtui pariskunnan ollessa kuvaamassa Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa -elokuvaa Las Vegasissa. Pullo ei ollut kuitenkaan Barkinin mukaan osunut häneen, eikä hän tiedä, miksi Depp heitti pullon.

Barkinin mukaan Depp käytti heidän suhteensa aikana alkoholin lisäksi hallusinogeenejä, kokaiinia ja marihuanaa.

Heardin ja Deppin välisessä aiemmassa oikeudenkäynnissä vuonna 2020 Depp väitti Barkinin puhuvan tällaisia asioita, sillä on loukkaantunut Deppille.

- Minä ja Barkin olemme olleet ystäviä vuosien ajan. Seksuaalinen kanssakäyminen Barkinin kanssa alkoi ollessamme kuvaamassa Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa -elokuvaa ja se kesti kuukausia. Luulen hänen halunneen enemmän kuin parisuhteen, hän halusi kunnollisen parisuhteen kanssani, enkä halunnut sellaista, Depp kuvaili tuolloin.

- En tuntenut häntä kohtaan samoin kuin hän tunsi minua kohtaan. Oletan hänen suuttuneen tuolloin todella paljon, enkä ole puhunut Barkinille sen jälkeen, Depp jatkoi.

(kuva: AOP)

Heard on kuvaillut niin ikään Deppin vihanpuuskia. Heard väitti aiemmin oikeudessa Deppin läpsäisseen häntä kasvoihin kädellä, jossa oli sormuksia. Tämän seurauksena Heardin huuli oli alkanut vuotamaan verta.

- Hän käyttää paljon sormuksia. Muistan sen tunteen, kun huuleni osui hampaaseeni ja verta levisi hieman seinälle, Heard kuvaili aiemmin.

Deppin asianajajat ovat kieltäneet aiemmat tapahtumat vedoten siihen, että Heardin esittämät päivämäärät eivät täsmänneet.

Depp ja Heard käyvät paraikaa kunnianloukkausoikeudenkäyntiä toisiaan vastaan. Oikeudenkäynnin viimeisen päivän on määrä olla 27. toukokuuta, jolloin molempien osapuolien asianajajat antavat loppulausuntonsa.

Kaikki oikeudenkäynnistä kirjoitetut uutiset löytyvät täältä.

Lue myös: Johnny Deppin entinen puoliso kommentoi käynnissä olevaa oikeudenkäyntiä - "Se särkee sydämeni"

Lue myös: Johnny Depp vs. Amber Heard - kaikki, mitä tulee tietää käynnissä olevan oikeudenkäynnin taustoista

Lue myös: Amber Heard säikähti Johnny Deppiä - ex-pariskunnalla tarkat järjestelyt oikeudenkäynnissä

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Uusimmat