Kuva: AOP

Uuden Indiana Jones -elokuvan julkaisupäivä julkistettiin - ensimmäinen kuva nähtävillä

29.05.2022 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Uutta Indiana Jones -elokuvaa on saatu odottaa useiden vuosien ajan. Epäonni on piinannut kuvauksia toistuvasti.

Tulevaa Indiana Jones -elokuvaa tähdittävä Harrison Ford, 79, on paljastanut uuden seikkailuelokuvan tulevan valkokankaille 30. kesäkuuta 2023. Hän kertoi Lucasfilmin järjestämässä paneelikeskustelussa, että tuleva elokuva on jo lähes valmis. Elokuvan musiikista tulee jälleen vastaamaan elokuvamusiikin suurnimi John Williams.

Tulevasta Indy 5 -elokuvasta on jaettu myös ensimmäinen kuvamaistiainen.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Alun perin elokuvan oli määrä tulla valkokankaille jo heinäkuussa 2020, mutta koronapandemian vuoksi elokuvan kuvaukset viivästyivät. Seuraava julkaisupäivämäärä oli asetettu heinäkuulle 2022, mutta tämäkin on peruuntunut.

Elokuvan kuvaukset ovat olleet varsin epäonniset. Uutisoimme helmikuussa tuotantotiimiin kuuluvan henkilön saaneen sairaskohtauksen kesken kuvausten. Aiemmin yksi tuotantotiimin jäsenistä menehtyi hotellihuoneessaan kuvausmatkalla ollessaan.

Myös Ford on itse loukannut kätensä elokuvan kuvauksissa. Hän sai viime kesänä olkapäävamman elokuvan taistelukohtauksen harjoituksissa, jonka vuoksi Ford joutui olemaan sivussa elokuvan kuvauksista kolmen kuukauden ajan.

(kuva: AOP)

Fordin lisäksi elokuvassa nähdään lukuisia muita Hollywoodin suurnimiä. Elokuvaa tähdittävät niin ikään Antonia Banderas, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Shaunette Renée Wilson, Thomas Kretschmann sekä Toby Jones.

Lue myös: Jo toinen sairauskohtaus uuden Indiana Jones -elokuvan kuvauksissa - edellinen tapaus johti kuolemaan

Lue myös: Indiana Jones -elokuvan kuvaukset keskeytyivät jälleen: Norovirus jyllää tuotantotiimissä

Lue myös: Harrison Ford, 78, loukkaantui Indiana Jones -kuvausten yhteydessä

Lähde: Deadline

Kilpailut

Uusimmat