Kuva: AOP

Johnny Deppin asianajajat kommentoivat voittoaan: "Vahvistaa sen, mitä olemme sanoneet alusta asti"

02.06.2022 12:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Oikeudenkäynnin päätyttyä Deppin asianajajat Ben Chew ja Camille Vasquez pitivät kiitospuheen oikeustalon ulkopuolella lukuisten ihmisten edessä.

Näyttelijöiden Johnny Deppin, 58, ja Amber Heardin, 36, oikeustaistelu on tullut päätökseensä, kun valamiehistö antoi tuomionsa 1. kesäkuuta. Heard syyllistyi Deppin kunnianloukkaukseen ja hänet määrättiin maksamaan ex-aviomiehelleen noin 14,1 miljoonaa euroa. Valamiehistö määräsi myös Deppin maksamaan Heardille liki kaksi miljoonaa euroa vahingonkorvauksia.

Oikeudenkäynnin päätyttyä Deppin asianajajat Ben Chew ja Camille Vasquez pitivät kiitospuheen oikeustalon ulkopuolella lukuisten ihmisten edessä. Vasquez kiitti puheessaan valamiehistöä ja heidän oikeudenmukaista päätöstään.

- Tämän päivän tuomio vahvistaa sen, mitä olemme sanoneet alusta asti. Että väitteet Johnny Deppistä ovat herjaavia, eivätkä lainkaan tue todisteita. Olemme kiitollisia valamiehistölle heidän tarkasta pohdinnastaan sekä tuomarille ja oikeustalon henkilökunnalle, Vasquez sanoo.

Kaikista Deppin asianajajista erityisesti Vasquez on saanut paljon huomiota suorasanaisesta kuulustelutyylistään sekä kohuista, joiden mukaan hän tapailisi näyttelijäasiakastaan. Vasquez tai Depp eivät ole kuitenkaan toistaiseksi kommentoineet kohuja lainkaan.

Vasquezin kollega Chew vei yhteisen puheen loppuun toteamalla, miten hienoa on, että maailmalla katsottu oikeudenkäynti on saanut monet ihmiset arvostamaan oikeutta.

- Oikeusjärjestelmämme perustuu jokaisen henkilön oikeuteen tulla kuulluksi. Siksi olemme todella otettuja, että saimme auttaa herra Deppiä tässä oikeuskäsittelyssä, ja että hänen tapaustaan tutkittiin tarkkaan koko oikeudenkäynnin ajan. Olemme myös erittäin tyytyväisiä, että oikeudenkäynti on saanut niin monet ihmiset arvostamaan totuutta ja oikeutta. Nyt kun valamiehistö on viimeinkin päässyt ratkaisevaan päätökseensä, on aika kääntää sivua ja katsoa tulevaisuuteen, Chew toteaa ja kiittää lopuksi.

Heardin asianajajat eivät ole toistaiseksi kommentoineet tuomiota lainkaan. Vasquez julkaisi 2. kesäkuuta Instagram-tilillään videoklipin puheestaan sekä kuvatekstin, joka kuvastaa hyvin oikeusvoittoa.

"Totuus on ja tulee aina voittamaan", Vasquez kirjoittaa.

Deppin asianajajien koko kiitospuheen voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kaikki Depp vs. Heard -jutut voit lukea helposti täältä.

Lue myös: Elon Musk tiivistää Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynnin kahteen lauseeseen - "Toivon heidän jatkavan eteenpäin"

Lue myös: Kate Mossin mukaan Johnny Depp ei ole koskaan työntänyt häntä portaita alas - 'Liukastuin'

Lähteet: E! News

Kilpailut

Uusimmat