Kuva: AOP / EPA-EFE

Amber Heardin asianajaja sanoo näyttelijän tekevän valituksen tuomiosta: 'Hänellä on hyvät perusteet'

02.06.2022 20:45 - Riia Frost

Elaine Bredehoft sanoo Today-ohjelmassa muun muassa uskovansa, että somessa levinnyt TikTok-trendi, jossa Deppin kannattajat pilkkaavat Heardin lausuntoja, vaikuttivat valamiehistön lopulliseen päätökseen.

Näyttelijä Amber Heard, 36, hävisi ex-aviomiehelleen Johnny Deppille, 58, oikeustaistelussa, jossa molemmat osapuolet syyttivät toisiaan muun muassa väkivaltaisuudesta. Heard syyllistyi Deppin kunnianloukkaukseen ja hänet määrättiin maksamaan ex-aviomiehelleen noin 14,1 miljoonaa euroa. Valamiehistö määräsi myös Deppin maksamaan Heardille liki kaksi miljoonaa euroa vahingonkorvauksia.

Oikeustaistelun päätyttyä Deppin asianajajat Ben Chew ja Camille Vasquez kiittivät oikeustalon ulkopuolella valamiehistöä oikeudenmukaisesta päätöksestä ja sanoivat totuuden voittaneen. Nyt Heardin asianajaja Elaine Bredehoft puolustaa vuorostaan asiakastaan Today-ohjelmassa ja sanoo, että näyttelijä haluaa ehdottomasti valittaa valamiehistön päätöksestä, joka suosi Deppiä.

- Hänellä on siihen erinomaiset perusteet, Bredehoft toteaa.

(kuva: AOP / EPA-EFE)

Bredehoft painottaa uskovansa, että Deppin lakitiimi halusi mustamaalata Heardin ja lisäksi he tukahduttivat valtavan määrän todisteita.

- Hänet demonisoitiin. Tässä tuomioistuimessa sallittiin useita asioita, joita ei olisi pitänyt ja se aiheutti valamiehistössä hämmennystä. Emme saaneet esimerkiksi kertoa Ison-Britannian oikeudenkäynnin antamasta tuomiosta, Bredehoft lisää.

Asianajaja viittaa oikeudenkäyntiin Isossa-Britanniassa, jossa Depp haastoi The Sun -julkaisun oikeuteen, koska kyseinen media kutsui häntä ”vaimonhakkaajaksi”. Heard todisti kyseisessä oikeudenkäynnissä, jonka Depp lopulta hävisi.

Bredehoft myös sanoo uskovansa, että somessa levinnyt TikTok-trendi, jossa Deppin kannattajat pilkkaavat Heardin lausuntoja, vaikutti valamiehistön lopulliseen päätökseen.

- Miten he eivät olisi voineet olla huomaamatta sitä? He menivät koteihinsa joka ilta ja heillä on perheet, jotka ovat aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Lisäksi meillä oli kymmenen päivän tauko oikeuskonferenssin vuoksi. Ei siis ole mahdollista, etteikö trendi olisi vaikuttanut heihin, Bredehoft toteaa.

Kaikki Depp vs. Heard -jutut voit lukea helposti täältä.

Heardin asianajajan koko haastattelun voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Julkkikset reagoivat Johnny Deppin voittoon oikeudenkäynnissä - Michael Monroe jakoi yhteiskuvan Deppin kanssa

Lue myös: Amber Heard hävisi oikeustaistelun Johnny Deppiä vastaan - 'Edes todisteet eivät riittäneet Deppin vaikutusvaltaa vastaan'

Lähteet: Variety, Today

Kilpailut

Uusimmat